Beşiktaş'tan flaş Fernandes açıklaması!

Beşiktaş Yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, "Fernandes'i kadro dışı bırakmadık" dedi.

Beşiktaş'tan flaş Fernandes açıklaması!
Beşiktaş'tan flaş Fernandes açıklaması!
GİRİŞ 27.03.2014 15:31 GÜNCELLEME 27.03.2014 16:18

Dizinden yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Beşiktaşlı Manuel Fernandes'in kadro dışı bırakıldığı iddialarına, siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kavalcı ve Erdal Torunoğulları'ndan açıklama geldi.

Portekizli futbolcunun son durumunu AA muhabirine değerlendiren futbol A takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, şunları söyledi:

"Fernandes şu an için zaten kadroda yer almıyor. Sakatlığı sebebiyle uzun süredir aramızda değil. Biz Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu olarak, bu oyuncunun kadro dışı kalması yönünde bir karar almadık. Dizinden geçirdiği bir sakatlık mevcut. Kendi ülkesinde, milli takım doktoruna muayene olmak istemiş. Durumunu İstanbul'a geldiği zaman tekrar değerlendiririz, fakat tekrarlamakta fayda görüyorum, Fernandes'i kadro dışı bırakmadık. Yönetim kurulu kararıyla değil, sakatlığı sebebiyle kadroda yer almamaktadır. Şu an için sağlık durumu ne durumda bilemiyorum. Doktorların raporuna göre bilgi sahibi olacağız."

"Fernandes'in futbol oynadığı mı var?"

Siyah-beyazlı kulübün dış transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları ise, Portekiz oyuncu ile ilgili "kadro dışı kaldı" haberlerini şaşkınlıkla karşıladığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Açıkçası, yönetim kurulumuzun böyle bir karar aldığından benim haberim yok. Yönetim kurulumuz oturup konuşmadan ve detaylı düşünmeden herhangi bir karar almaz. Kaldı ki kendisine karşı her türlü yükümlülüğümüzü yerine getirmemize rağmen, Fernandes'in futbol oynadığı mı var? Kadro dışı kalsa ne olacak. Bu konuyu şimdi konuşmanın bir anlamı yok. Biz önümüzdeki Kardemir Karabükspor maçını kazanmaya bakıyoruz."

Transfer çalışmaları

Torunoğulları ayrıca, Beşiktaş Transfer Komitesi'nin Premier Lig'de Tottenham Hotspur forması giyen Younes Kaboul için görüşmelere başladığı şeklinde ortaya atılan iddialar ile ilgili de görüş belirtti.

Siyah-beyazlı yönetici, "Beşiktaş'ın Vodafone Arena'ya yeni yıldızlarla çıkması için gereken her türlü fedakarlığı yapacaklarını dile getirerek, "Kaboul için mevcut bir çalışmamız yok. Söylenenler üzere, Younes Kaboul gibi Lescott için de kimseyle temasa geçmedik. Elbet bir takım hazırlıklarımız olacak ama şu kritik virajı dönerken bunları gündeme getirmenin bir alemi yok" diye konuştu.

KAYNAK: AA