Beşiktaş'ta Fernandes idmana katılmadı!

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında, 28 Mart Cuma günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Beşiktaş maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş'ta Fernandes idmana katılmadı!
Beşiktaş'ta Fernandes idmana katılmadı!
GİRİŞ 26.03.2014 16:12 GÜNCELLEME 26.03.2014 16:12

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında, 28 Mart Cuma günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan 1,5 saatlik çalışmaya ısınma koşularıyla başlayan siyah-beyazlı futbolcular, kondisyon ve taktik çalıştı. Siyah-beyazlılar, günü çift kale maç oynayarak tamamladı.

Antrenmana tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Sivok, Fernandes, Holosko ve Ersan Gülüm katılmadı. Sağ dizinden menisküs ameliyatı olan Gökhan Töre salonda, bel fıtığı olan Escude ve adale sakatlığı süren Ömer Şişmanoğlu ise bireysel çalıştı. Sağ omzunda ağrıları bulunan Tolga Zengin de bugün takıma katıldı.

Beşiktaş, Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve öğleden sonra kara yoluyla Karabük'e gidecek.

KAYNAK: AA