Almeida ve İsmail Köybaşı korkuttu!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında, 23 Mart Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Almeida ve İsmail Köybaşı korkuttu!
Almeida ve İsmail Köybaşı korkuttu!
GİRİŞ 20.03.2014 13:07 GÜNCELLEME 20.03.2014 13:07

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana ısınma koşularıyla başlayan siyah-beyazlı futbolcular, pas, istasyon ve top kontrolü çalışması yaptı ve günü çift kale maç oynayarak tamamladı.

Maç sırasında çarpışan ve kısa süreli sakatlık geçiren Almeida ve İsmail Köybaşı'nda ciddi bir sakatlığa rastlanmadı, her iki futbolcu da çalışmaya devam etti.

Kaleciler ise kaleci antrenörü Jose Sambade Carreira yönetiminde ayrı bir program uyguladı. Çapraz bağları kopan ve ameliyat olmak için gün sayan Beşiktaş A2 Takımı kalecisi Emre Tali, Carreira'nın yaptırdığı çalışmaları, kendi kullandığı kamerayla kayıt altına aldı.

Sağ dizinde menisküs yırtığı tespit edilen ve bugün Almanya'da ameliyat olacak Gökhan Töre, gribal enfeksiyon geçiren Veli Kavlak, tedavilerine devam edilen Sivok ve Fernandes antrenmanda yer almadı. Adalesinde yırtık bulunan Ömer Şişmanoğlu ise takımdan ayrı yürüyüş yaptı.

Siyah-beyazlılar, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına yarın devam edecek.

KAYNAK: AA