Orman: Biz şamar oğlanı mıyız?

Beşiktaş'ın 111. Kuruluş Yıldönümü, Vodafone Arena'da düzenlenen törenle kutlandı. Başkan Orman, yeni statla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Orman: Biz şamar oğlanı mıyız?
Orman: Biz şamar oğlanı mıyız?
GİRİŞ 19.03.2014 21:37 GÜNCELLEME 19.03.2014 21:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Siyah beyazlı ekibin yeni stadı Vodafone Arena hakkında açıklamalarda bulunan Orman, stadın 30 Ağustos'ta biteceğini ifade etti.

İşte Orman'ın sözlerinden satır başları;

"ÇİĞ YEMEDİM Kİ KARNIM AĞRISIN"

"Bu statla ilgili bir kitap yazacağım. olanları da başımıza gelenleri de anlatacağım. Taraftarlara müsaade ediyoruz gelip görsünler diye. Biz bunu Türk sporu için yapıyoruz. Burası Türkiye'nin en önemli lokasyonu. Deniz arkanızda. Çok önemli bir yer.

"Bizim planlarımız 30 Ağustos'a yönelik. Çok zor bir tarih. Geçen sene Haziran'ın 16'sında başkan seçildim. O zamanb eraber program yaptık. Hiçbir zaman stadın bitişiyle ilgili bir şeyim yoktur. Bunu hızlı bitirmek istememin sebebi, Beşiktaş'ın geleceğiyle alakalı. Her sene 50 milyon doların üzerinde kaybımız var. Göçebe kuşlar gibi orada, burada oynuyoruz."

"Planlarımız 30 Ağustos'a yönelik. En çok zorlayacak kısım çatıdır. Çatının ihalesine çıktık, bulursak 30 Ağustos'ta biteceğini umuyoruz. Bunlar zor süreçler. Elimizden geldiği kadar arkadaşlarımızla çabalıyoruz."

"Bir gün gelecek bunları yazacağım. Çok büyük emeklerle geliyoruz. Helal, hoş olsun. Hiç gocunmuyorum. Maalesef halen bana muhalefet yapmaya kalkan bir grup var. Alnım açık. Çiğ yemedim ki karnım ağrısın."

"BİZ DE NORMAL KULÜP DEĞİLİZ"

"Karşı çıkan bakanlar vardı. Çok zorlandık. 144 ve 650 localık bir yerimiz var. 81 tanesi satıldı geri kalanlara devam ediyoruz."

"Burası normal bir lokasyon değil. Biz de normal bir kulüp değiliz. Türkiye'nin en eski tarihine sahip kulübüz."

"Çarşı orada oturacak diye bir ayrımımız yok. Kapalının üst tarafı 5-6 bin kişilik. Orayı daha makul tutmaya çalışacağız Otopark 400 arabalık olacak. Burada alanımız yok. Kadir başkan bize çok destek oldu."

"Normal bir çatı yapsaydık maliyet atıyorum 10'sa bunun maliyeti 20-25'tir. burası deprem bölgesi olduğu için o çatının gezer olması lazım. Dünyada uygulaması az olan bir sistemle yapıyoruz. Boğazın kenarında olan bir yere büyük çelik şeyleri koymak yakışmaz. Gelecek nesillere yapılıyor bu. Son teknoloji olması lazım. Böyle bir stat 150 milyon dolardan aşağısına çıkmaz. Ama biz yarısına çıkacağız inşallah"

"UEFA'DA FİNAL OYNAYACAĞIZ"

"Biz UEFA finalini kendimiz oynayacağımız için kapılarını çalmamıza gerek yok. Bunu herkes hayal olarak görüyor ama yapacağız. Shakhtar'ın şimdi olduğu yere bakın 10 ay kış, şehir 800 bin kişilik. UEFA kupasını aldılar. Dünyanın en güzel şehri, en güzel stadı. O bütçelerin daha fazlasını yapabiliriz. Neden biz olmayalım? Ve olacağız ben inanıyorum. Biz ne zaman gerçekten idari ve gelir manasında o seviyelere gelirsek bunun olacağını herkes görecek."

"Burayı bitirdikten sonra 8-10 bin kişilik bir basketbol salonu da yapacağım. Uğraştığım yerler var."

"Beni içerden yıkmaya çalışıyorlar. Ama ben yemem bunları. Bizim tek derdimiz var. Çoluğumuza, çocuğumuza iyi bir isim bırakıp, iyi işler yapmaya geldik. Sonra yeni arkadaşlar götürecekler. Ben uzun süreli bu işi yapmak gibi bir niyetim yok. Sinir sistemi olarak yıpratıyor. Yalan, yalan, yalan. Mali problemin olduğu yerde ahlaki sorun vardır. Beşiktaş'ta tehditle para istemeler, yalanlar oldu. Olmaya da devam ediyor. Onlara da alıştım"

"ŞAMAR OĞLANI MIYIZ?"

"Hakem hatalarını gördüğümüz zaman kahroluyorum. Ben en çok bununla karşılaşıyorum. Son maçta 2 penaltı var. Orada hakem hocasının gelip sahada ne işleri var? O hakemin ondan etkilenmemesi mümkün mü? Nezaketen bir şey söylemiyim diyorum da biz bu işe emek döküyoruz. Milletin parasını bu işe harcıyoruz. Biz şamar oğlanı mıyız? Yeter hakikaten. Kendimi kontrol etmeye çalışıyorum."

"Oyuncularla çok temasım yok. Gökhan acayip derecede sevdiğim bir karakter. Çok tatlı bir çocuk. Benden ayrıldıktan sonra oyuncunun nereye gideceği önemli değil. Egemen'in sözleşmesini fesh ettik. Fenerbahçe'ye gitti. Aman Fenerbahçe'ye gitmesin diye benimle çizgisi uymayan, ahlakı uymayan oyuncuyla kontrat mı yapacağım?"

"Samet Aybaba Beşiktaş'ta çok önemli bir iş yapmıştır. Son Antalya maçında Ahmet Kavalcı'ya "Samet hocayı onurlandıralım" dedim. Hoca yanlış anlaşılır demiş. Doğrudur anlaşılır. Bir hafta sonra görevinden ayrıld falan biz vesile olmuş olurduk. Bizde çok önemli işler yaptı. Ben Samet hocaya git demedim. Konuşmadım bile hocayla. Beşiktaş için birinciliğin haricinde hiçbir derece bizi tatmin etmez. Ben 5 sene üst üste şampiyon yapacağım demedim. Ama çizgimiz rotamız bellidir."

"BILIC'LE SÖZLEŞME YAPMAK İSTİYORUZ AMA..."

"Lig halen bitmedi. Şampiyonluğa olan umudumuz devam etmektedir. Fenerbahçe, Galatasaray'a ve bize gelecek. Slaven Bilic ile devam edeceğiz. Onunla uzun süreli kontrat yapmak istiyoruz ama bu biraz da hocanın performansıyla ilgili. PTT 1. Lig'den takım alma niyetimiz var."

"Bazı kırgınlıklarım var. Ama birisinin hata yapması, bizim hata yapmamız için sebep değildir. Ortada bir ayıp varsa o yapana aittir. Biz olabildiğince yapıcı olmaya çalışırız. Kulüp başkanlarının nasıl baskı gördüğünü tahmin edebiliyorum."

"Açılışla ilgili bir iki planımız var. Bu stat bitene kadar dernek gezilerine gitmeyeceğim. Beni bir yere çağırmayın, çalışmamız lazım. Bugün 111. yılımız. Bu kulübe emek vermiş emekçi sporcularımız var. Allah onlardan da razı olsun. Onlara da teşekkür ederim. Bugün itibariyle benimle beraber bu riskli işin altına girmiş arkadaşlarım var. Onlara da hiçbir gün beni satmadıkları için teşekkür ederim. Biz Beşiktaşlılar için bu mücadeleyi veriyoruz. Burada yaptığımız şey iyidir, desteklenmesi gerekir"

YORUMLAR 2
  • bilal coşgun 10 yıl önce Şikayet Et
    biliç iyi ama..... yetmez. bu takımı coşturacak bir teknik direktör lazım o da sergen başkasını tanımam!
    Cevapla
  • karakartal 10 yıl önce Şikayet Et
    karakartal. Beşiktaşın efsane başkanı olma yolunda ilerliyorsunuz Allah yolunuzu açık eylesin arkanızdayız ama kısa süre değil uzun süre başkanlık yapmalısınız
    Cevapla