Slaven Bilic espriyi patlattı!

Beşiktaş'ın 111. Kuruluş Yıldönümü, Vodafone Arena'da düzenlenen törenle kutlandı.

Slaven Bilic espriyi patlattı!
Slaven Bilic espriyi patlattı!
GİRİŞ 19.03.2014 17:03 GÜNCELLEME 19.03.2014 17:03

Vodafone Arena'nın tamamlanmasını sabırsızlıkla beklediğini belirten Teknik Direktör Slaven Bilic, "Gerçekten harika görünüyor. Çok heyecanlandım. En kısa zamanda biteceğini düşünüyorum. Çalışmalar hızla ilerliyor. Bir an evvel stadımızın tamamlanmasını ve burada oynamayı dört gözle bekliyoruz" dedi. Röportajı daha fazla uzatmak istemeyen Biliç ''Yavaş yavaş buradan gitsek iyi olur çünkü çalışmaları lazım, Hepiniz evinize gidebilirsiniz'' diye espri yaptı.

TOLGA ZENGİN :''BURAYI ANLAMLI HALE KAZANDIĞIMIZ ZAFERLER GETİRECEK''

Kaleci Tolga Zengin yeni stat ile ilgili düşüncelerini ''İnşallah bittiği günü de görürüz. Camiamıza yakışan bir stat olacak, Burayı anlamlı hale getirecek olan bizim kazandığımız zaferler olacak. İnşallah o günleri bekliyoruz. Biraz gurbetteyiz bu yıl stadımız yok ama bitince inşallah hayırlı olur'' diye dile getirdi.

UĞUR BORAL:''FUTBOLU BU STATTA BIRAKMAK İSTİYORUM''

Uğur Boral ise yaptığı açıklamada ''Tarihi bir ana tanıklık ediyoruz şu anda. Stat gerçekten çok güzel olacak. Burada olmak bana çok gurur verici. İnşallah bu stat bittikten sonra taraftarlarımızla bu stadımızı inleteceğiz 111 yıllık tarihimizde olduğu gibi. Futbolu burada bırakmayı istiyorum. İnşallah ta öyle olur'' diye konuştu.

KAYNAK: DHA