Orman da isyan etti: Adalet istiyoruz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Biz yalnızca adalet olsun istiyoruz” dedi.

Orman da isyan etti: Adalet istiyoruz
Orman da isyan etti: Adalet istiyoruz
GİRİŞ 16.03.2014 03:20 GÜNCELLEME 16.03.2014 03:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Siyah beyazlıların başkanı, "Oğuzhan pırlanta gibi çocuk, 7 sarı kart görmüş. Melo'nun sadece 3 sarısı var. Nasıl böyle bir şey olabilir" diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 360'ta yayınlanan Emre Can'ın sunduğu 'Centilmenler' programına konuk oldu. Orman, göçebe gibi Olimpiyat Stadı'nda oynadıklarını belirtirken, Felipe Melo'nun aldığı sarı kart sayısının Oğuzhan'ınkinden az olmasını ise hayretle karşıladığı belirtti. Orman'ın sözlerinden satırbaşları şöyle oldu.

Her maçımızda bir yanlış yapıldı. Oğuzhan, 7 tane sarı kart görmüş. Oğuzhan pırlanta gibi bir çocuk. Melo, 3 defa sarı kart görmüş. Nasıl böyle bir şey olabilir? Ben, Melo fazla sarı kart görsün demiyorum. "Kaç tane sarı kart almışız, kaç tane penaltımız verilmemiş" gibi birçok istatistiğe bakıyoruz, bu işlerden çok mağdur olmuşuz.

''AMACIMIZ TOPLUMSAL OLAY DEĞİL''

Mağdur edebiyatında olmak istemiyoruz. Mağdur da olmak istemiyoruz. Biz adaletli olunsun istiyoruz. Bizim inanılmaz bir camiamız ve taraftarımız var. Biz seyircisiz, statsız ve göçebe gibi Olimpiyat Stadı'nda oynuyoruz.

Bu sene stadımız olmadığı için zor bir süreçteyiz. Taraftarlarımızın arasına karışıp kötü şeyler yapmak istiyorlar. Ama gerçek Beşiktaşlılar bunlara engel olmalı. Siyasetten uzak durmamızı anlayışla karşılamalarını bekliyoruz.

Geçen bir çoçuğumuz öldü. Kulübümüze sürekli bir müracaatlar geliyor. "Geçmiş olsun mesajı yayınlayın" diye. Beşiktaş Kulübü'nün iletişim grubunun amacı, toplumsal olaylarla ilgili bir açıklama yapmak değildir.

TWİTTER DENİLEN ŞEY!

Toplum o kadar gerkin ki biz artık yöneticilerimizi, çalışanlarımızı, eşlerimizi herkesi uyarmak zorundayız. Twitter denilen bir şey var. İnsanlar yalan yanlış bilmedikleri konular hakkında açıklamalar yapıyorlar. Bunları şahsi fikirleri olarak paylaşımasına ben bir şey demem. Ama camiamı ilgilendiren konularda rahatsızlık duyuyorum.

ART NİYET YOK AMA...

Sezon başından bu yana, Beşiktaş maçlarına baktığınız zaman, geçen Biliç'in de isyan ettiği nokta oydu. Diğer kulüpler bağırınca pozitif, biz ise negatif etkileniyoruz. Bunun arkasında bir art niyet olduğuna inanmıyorum.

YORUMLAR 5
  • metin akkaya 10 yıl önce Şikayet Et
    kara fırtına. o geçmiş olsun mesajını kimler yayınlanmasını istiyor beşiktaşı karıştırmasına hakları yok ...
    Cevapla
  • karakartal 10 yıl önce Şikayet Et
    güzel günler göreceğiz güneşli günler. Tüm beşiktaşlıların fikret ormana sahip çıkması gerekiyor evet diğer kulüp başkanları gibi soyunma odası basmıyor ama hangi beşiktaşlı başkanın böyle birşey yapmasını ister biz şerefimizle oynar hakkımızla kazanırız önümüzde ki 5 yıl içinde herşey değişecek zaman beşiktaşın zamanıdır bunuda herkes görecek
    Cevapla
  • umutsuz 10 yıl önce Şikayet Et
    daha coook beklersin. ne adaleti bekliyorsun ,millet hakem odalarini basarak taraftari kiskirtarak tehdit ederik geregini yapiyor san dahaaa cok beklersin.
    Cevapla
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    aradğınız kişiye şu anda ulaşılamıyor. daha bir kaç yıl da ulaşılabilecek gibi görünmüyor...:)
    Cevapla
  • cemil 10 yıl önce Şikayet Et
    yasakcı başkan mı oldunuz fikret orman . fikret orman başkana melonun ismini vererek konuşmak twter dan şikayetci olmak 2014 yılına gelmişken hiç yakışmamıştır anlaşılan başkan çözüm eretmek yerine konuşmayı seçmiştir bu sene galatasaray ve beşiktaş şampıyonlugu altın tepsinin içinde fenere defalarca sunmuşlardır önce kendi oyununuza bakacaksınız beşiktaşın ve galatasarayın ne oynadıgını birileri bana bi anlatsın maç boyunca çizgiye inip kaç orta yapabiliyorlar ceza sahasına aziz yıldırımıda bu duruma sizler getirdiniz kafasına göre takılıyo hakem odalarını basıyo tff avcunun içinde
    Cevapla