Beşiktaş'ta isyan! "Küfrü nasıl saydınız"

Siyah-beyazlı idareci, 9501 seyircinin izlediği Eskişehir maçının ardından çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ceza almalarını haksızlık olarak değerlendirdi "O küfür edenler tek tek nasıl sayıldı da temsilci raporuna yaklaşık 1000 kişi diye yazıldı. Merak ediyorum" dedi.

Beşiktaş'ta isyan! "Küfrü nasıl saydınız"
Beşiktaş'ta isyan! "Küfrü nasıl saydınız"
GİRİŞ 14.03.2014 11:21 GÜNCELLEME 14.03.2014 11:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eskişehirspor maçında 9501 taraftar içerisinden yaklaşık bin kişinin küfürlü tezahürat yaptığı gerekçesiyle Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevkedilen Beşiktaş'a bir maç seyircisiz oynama cezası geldi. Bu eylemin aynı sezon içinde 4. kez gerçekleşmesinden dolayı bu cezayı alan siyah-beyazlı kulübe ayrıca 90 bin lira da para cezası kesildi.

Beşiktaş Kulübü yetkilileri dün PFDK'ya verdikleri savunmada çirkin ve kötü tezahüratla ilgili en çok savaşan kulübün kendileri olduğunu dile getirerek yaptıklarının bir karşılığı olması gerektiğini vurguladılar. Ayrıca Futbol Disiplin Talimatı'nda yer alan 52. maddenin 11. fıkrasını gerekçe göstererek ceza verilmemesi istediler. Ancak bu talep kurul tarafından kabul görmedi ve Beşiktaş'a bir maç ceza çıktı. Ceza onanırsa Beşiktaş, sahasındaki Akhisar maçını kadın ve çocuklara oynayacak.

"ONAYLANIRSA CEZA VERİR"

PFDK'dan çıkan cezaya A Takımdan Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı isyan etti. Kavalcı verilen cezasının haksız olduğunu belirterek "O küfür edenler tek tek nasıl sayıldı da temsilci raporuna yaklaşık bin kişi diye yazıldı, merak ediyorum. Neye göre ve nasıl sayıldılar. Tahkime itiraz dilekçemizi bunun üzerinden vereceğiz. Eğer ceza onaylanırsa bu sezon işimiz çok zor olacak" diye konuştu.

Kavalcı "Bundan sonra iç saha veya dış saha hiç farketmeyecek. Her küfürlü tezahüratta saha kapanma cezası uygulanacak. Olimpiyat Stadı'nda, Fenerbahçe ile oynayacağımız çok önemli bir maç var. Ya bu cezalardan biri bu maça denk gelirse o zaman ne olacak? Bu maç bizim için hem maddi anlamda hem de şampiyonluk yolunda çok önemli bir maç " ifadeledini kullandı.

FERNANDES'E KALKAN OLDU

Ahmet Kavalcı, takımla sezon sonu bağlarını koparacağı iddia edilen Fernandes'e sahip çıktı. Mankenlerle eğlenirken fotoğrafları çekilen Portekizli futbolcunun, izin gününde istediğini yapmakta serbest olduğunu kaydeden Kavalcı, "Bir futbolcunun nerede, kiminle nasıl eğlendiği Beşiktaş'ın gündemi değildir. Fernandes sezon sonu gider veya kalır, konuyu tartışırız ama hali hazırda bizim oyuncumuz" dedi.

YORUMLAR 1
  • kartal 10 yıl önce Şikayet Et
    abuk sabuk savunmaları bırakında şu küfür teranesini sonlandırmaya bakın. bütün kulüpler birleşip bu işe bir çare bulmalı.adamlar maç seyretmeye değil küfür etmeye kavga etmeye geliyor,seviye gittikçe düşüyor bu hiç iyi değil...
    Cevapla