Flaş iddia! Menajeri Beşiktaş'a getiriyor!

Geçtiğimiz haftalarda kulübü Atletico Minerio ile sözleşme yenileyen Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho'nun Beşiktaş'a transferi konusunda yeni iddialar ortaya atıldı.

Flaş iddia! Menajeri Beşiktaş'a getiriyor!
Flaş iddia! Menajeri Beşiktaş'a getiriyor!
GİRİŞ 31.01.2014 16:32 GÜNCELLEME 31.01.2014 16:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ronaldinho'ya yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Brezilyalı futbolcunun, sözleşme şartlarına ilişkin yükümlülüklerini yerine getiremeyen kulübü Atletico Mineiro ile olan sözleşmesini feshetme kararı aldığı iddia edildi. Atletico Mineiro Kulübü Başkanı Alexandre Kalil ile görüşen Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi Roberto Assis'in, sözleşme feshi için gereken 200 bin dolarlık cezayı ödeyeceği ve yıldız futbolcuyu daha önce renklerine bağlamak isteyen Beşiktaş ile yeniden masaya oturacağı öne sürüldü.

Konuyla ilgili olarak Roberto Assis'in bugün TSİ 16.00'da Brezilya basınına açıklamada bulunacağı bildirildi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Çin ve Dubai'den gelen teklifleri reddeden Ronaldinho'nun, kendisini büyük bir kararlılıkla transfer etmek isteyen Beşiktaş'a "evet" diyeceği, Assis'in, siyah-beyazlı kulübün transfer komitesi ile dün gece boyunca telefon trafiği yaşadığı, dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızı hafta başı Türkiye'ye getireceği de iddialar arasında yer alıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • CEVAT ADIYOK 10 yıl önce Şikayet Et
    BEŞİKTAŞIN ONURU , GURURU VARSA. almayın şu adamı , bu saatten sonra gelse de bi cacık olmaz...google dan yazın ronaldinho kartalda ..görsellerden bakın ....ne olduğunu görün :)
    Cevapla
  • Bora TUNCER 10 yıl önce Şikayet Et
    .... Son dakikada vaz geçilsin. Şımarıklığın haddi bildirilmiş olur.
    Cevapla