Ahmet Kavalcı'dan Lodeiro itirafı!

Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Brezilya'nın Botafogo takımında forma giyen Uruguaylı futbolcu Nicolas Lodeiro'nun transferinin gerçekleşmeyebileceğini söyledi.

Ahmet Kavalcı'dan Lodeiro itirafı!
Ahmet Kavalcı'dan Lodeiro itirafı!
GİRİŞ 24.01.2014 16:37 GÜNCELLEME 24.01.2014 16:37

AA muhabirine konuşan Ahmet Kavalcı, yaşanan bu olumsuz gelişmenin kendileri için de büyük bir sürpriz olduğunu kaydederek, "Lodeiro transferi gerçekleşmeyebilir. Henüz, 'yüzde 100 olumsuz sonuçlandı' demiyoruz, bekleme halindeyiz. Oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyorduk ama kulübü Botafogo bir anda Lodeiro'yu kiralama konusunda problem çıkardı" dedi.

Uruguaylı futbolcunun bonservis bedelinin Beşiktaş için çok yüksek olduğunu belirten Kavalcı, "Brezilya kulübünün bizden talep ettiği bedeli ödememiz mümkün değil. Futbolcuyu önce kiralayıp daha sonra bonservis bedelini düşürmeyi planlamıştık. Brezilya'dan gelecek habere göre hareket edeceğiz" diye konuştu.

Fernandes konusu

Rusya'nın Lokomotiv Moskova kulübüyle ön protokol imzaladığı öne sürülen Manuel Fernandes'in durumuna da açıklık getiren Kavalcı, Portekizli oyuncuyla bir görüşme yaptığını söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

"Fernades ile oturup konuştuk. Kendisi ile ilgili çıkan 'Rusya'ya gidiyor' haberlerini biz de basından takip ediyoruz. Herhangi bir yerle anlaşıp anlaşmadığını sorduk, bize ne Lokomotiv Moskova ile ne de başka bir kulüple sözleşme ya da ön protokol imzalamadığını söyledi. Yönetim olarak kendisi ile ilgili tavrımız hala aynı. Sezon sonunda oturup görüşeceğiz."

Papiss Cisse ve İbrahim Toraman

İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen forvet oyuncusu Papiss Cisse'nin transferiyle ilgili hiçbir görüşme ve çalışma yapmadıklarını vurgulayan Kavalcı, kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman'ın Gaziantepspor'a transferi için de şunları söyledi;

"İbrahim Toraman bizim kaptanımız. Kendisine her türlü kolaylığı göstermeye hazırız. Sergen Yalçın hoca, İbrahim ile bir görüşme yaptı, kendisini Gaziantep'e götürmek istediğini söyledi. Fakat sonra Gaziantepspor yönetimiyle sorun yaşadı. Yanılmıyorsam pürüzleri giderdiler. İbrahim Toraman'ın Gaziantepspor'a gitmesi muhtemeldir."

KAYNAK: AA