Beşiktaş'tan sürpriz transfer atağı!

Transfer çalışmalarında son günlere gelinirken hareketli saatler yaşayan Beşiktaş için sürpriz bir isim ortaya atıldı.

Beşiktaş'tan sürpriz transfer atağı!
Beşiktaş'tan sürpriz transfer atağı!
GİRİŞ 22.01.2014 16:10 GÜNCELLEME 22.01.2014 16:10

Ünlü İngiliz gazetesi Daily Mail'in 'özel' başlığıyla sayfalarına taşıdığı haberde Beşiktaş'ın Newcastle United'dan Papiss Cisse'yi kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacağı ifade edildi.

Bu sezonki formsuzluğu dikkatlerden kaçmayan Papiss Cisse'nin takımdan ayrılmasına izin veren menajer Alan Pardew'in bu transferin gerçekleşebilmesi için oyuncusuna 10 milyon pound değer biçtiği ancak kiralama yoluyla bu transferin gerçekleşebileceği ifade edildi.

Konuyla ilgili detayların da yer aldığı haberde Türk menajer Muzzi Özcan'ın yöneticilerle görüşmek için Perşembe günü İstanbul'a geleceği belirtildi.

Bu transferi zora sokabilecek tek sıkıntıyı Cisse'nin yüksek maliyeti olarak gösteren İngiliz gazetesi, kiralık sözleşmeye rağmen sezon sonunda opsiyonu elinde bulundurmak isteyen Beşiktaş'ın 7.5 milyon poundluk bir özel maddeyi sözleşmeye eklemek istediği ve bunun da görüşmeleri tıkayabileceği yazılıyor.

2011-2012 sezonunun devre arasında Premier Lig'in yolunu tutan Cisse, ilk sezonunda yaptığı patlama ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bu sezon 18 maçta forma diyen Senegalli oyuncu, sadece 3 gol kaydederek beklentilerin bir hayli uzağında kaldı.