Beşiktaş'ta yönetim birbirine girdi

''Ronaldinho transferinde süreci iyi yönetemedik'' diyen Başkan Orman ile buluşan İkinci Başkan Çebi, ''Beni hedef gösterdin ve yaraladın''diye çıkıştı. İstifayı düşünen yöneticisini kararından döndürmek için Orman, hatırlı dostlarını devreye soktu.

Beşiktaş'ta yönetim birbirine girdi
Beşiktaş'ta yönetim birbirine girdi
GİRİŞ 17.01.2014 03:24 GÜNCELLEME 17.01.2014 23:27

RONALDİNHO TRANSFERİNİN YATMASI, TEPEDEKİ İKİ İSMİ KARŞI KARŞIYA GETİRDİ

Beşiktaş'ta yatan Ronaldinho transferi yönetimin arasını açtı. Brezilyalı yıldızın transferiyle bizzat ilgilenen İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, basın önünde "Ronaldinho transferinde süreci iyi yönetemedik" diyen Başkan Fikret Orman'a patladı.

Orman'la buluşup 2 saatlik bir toplantı yapan Çebi'nin "Zor şartlarda çalışıyorum. Benim de sıkıntılarım var. Sen, sözlerinle beni ve arkadaşlarımı hedef gösteriyorsun. Beni yaraladın. Bir sıkıntı varsa basın önünde değil direkt bana söyle" dediği öğrenildi.

DOSYALARI SORDU

Çebi'nin "İstifa edebilirim" sözleri de Başkan'ı telaşa sürükledi. Orman, Çebi'yi ikna için bazı isimleri devreye sokarken, İkinci Başkan'ın bazı yöneticilerle görüştükten sonra son kararını vereceği bildirildi.

Çebi'nin Orman'a ayrıca "Geçen ay, alacaklı olduğumuz 60 dosya verdim. Onlar neden hasır altı edildi?" diye hesap sorduğu da bildirildi.

Beşiktaş, Ronaldinho'ya yıllık 4.5 milyon euro civarında bir rakam önerirken Sambacı eski takımı Mineiro'nun 3 milyon euro civarındaki teklifini kabul edip 1 yıllık imza atmıştı.