'Beşiktaş gazetecilerin uydurmasıydı!'

Atletico Mineiro'da devam etme kararı alan Ronaldinho'nun ağabeyi ve menajeri olan Roberto Assis, Sambacı'nın Brezilya'dan ayrılmasının hiç gündeme gelmediğini söyledi.

'Beşiktaş gazetecilerin uydurmasıydı!'
'Beşiktaş gazetecilerin uydurmasıydı!'
GİRİŞ 12.01.2014 09:12 GÜNCELLEME 12.01.2014 09:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile olan görüşmelerinden sonra Atletico Mineiro'da devam etme kararı alan Ronaldinho'nun ağabeyi ve menajeri olan Roberto Assis, Sambacı'nın Brezilya'dan ayrılmasının hiç gündeme gelmediğini söyledi.

Başından beri Atletico Mineiro'da karar kıldıklarını ve sorunun nihayetinde çözüldüğünü ifade eden Assis, Beşiktaş ile ilgili çıkan haberlere ise "gazetecilerin uydurmaları" şeklinde yanıt verdi.

Beşiktaş'tan bir teklif geldiğini doğrulayan Assis, Ronaldinho'nun taraftarlarıyla özel bir bağı olduğunu ve ayrılmayı hiç düşünmediğinin altını çizdi.

Radio Itatia'ya konuşan Ronaldinho'nun menajeri şu ifadeleri kullandı:

"Ona ve ailesine büyük ilgi gösteren bir taraftar grubuyla birlikte. O, kendisini burada çok rahat hissediyor. Haberler gazetecilerin uydurmalarıydı. O burada mutlu."

YORUMLAR 3
  • yunus doğdu 10 yıl önce Şikayet Et
    ÜLKEMİZE. Gelen menajeri olan ağabeyi klonlanmış kişi idi herhalde...kabahat sizde değil Ronaldinho efendi senin gibi ununu elemiş eleğini asmış işi bitmiş fişi gitmiş futbolcuya sırf isminden dolayı değer veren bizim çok bilmiş yöneticilerimizde...transfer yapmasını dahi bilmeyen insanlar nasıl oluyor da yönetici makamında oluyor bu işin hiç mi bir yolu yöntemi olmaz Avrupa'da bunlara değil yönetici muamelesi taraftar muamelesi yaparlar galatasaray gençlerin peşinde genç oyuncular alıyor bizimkiler gidip nerede 33'lük 34'lük futbolcu var ona yapışıyorlar bu beşiktaşı tuttuğum güne lanet olsun büyük takım söylemi artı Türkiye'de 2 takıma indirgenmelidir 1-Gs. 2-Fb başkada büyük falan yok..
    Cevapla
  • mehmet özkaya 10 yıl önce Şikayet Et
    asıl gazetecileri sen kullandın. madem beşiktaş olayını gazeteler uydurdu çıkar yalan derdin.piyasanı yükseltmek işini garantiye almak için basını ve beşiktaşı kullandın ronandinho efendi.zaten bizim basın balıklama atlar biraz şöhrete.
    Cevapla
  • Cenk Belcika 10 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk. Bjk baskani tum bjk taraftari kandirdi, menajeri hic bir zaman ciddi ciddi oturup gorusmedik diyor, bos yemege gittim geldim diyor, ronaldinho zaten hic ilgilenmedi transferle diyor, ama baskan ugrasiyoruz 6 milyon verdik bilmem ne su bu diye diye milyonlarca bjk taraftari kandirdi yaziklar olsun, kendim gs'liyim allah korumus gercekten yoksa tam bir facia olacakti ama baskan bile yalan soyliyebiliyorsa..
    Cevapla