Ronaldinho neden gelmediğini açıkladı!

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Brezilyalı futbolcu Ronaldinho, formasını giydiği Atletico Mineiro ile sözleşme yeniledi.

Ronaldinho neden gelmediğini açıkladı!
Ronaldinho neden gelmediğini açıkladı!
GİRİŞ 09.01.2014 22:22 GÜNCELLEME 10.01.2014 00:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Brezilyalı futbolcunun Türkiye'deki temsilcisi Ayhan Yeşilbaş, Atletico Mineiro Kulübü Başkanı Alexandre Kalil'in, Ronaldinho ile sözleşme yenilediklerine dair sosyal medyada yer alan ifadelerini doğruladı.

Yeşilbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi Roberto Assis'in kendisini aradığını ve imzaların atıldığını söylediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bu transferin gerçekleşmesi için çok uğraştık ama Ronaldinho Brezilya'da kalmayı tercih etti. Ağabeyi ve menajeri Assis, az önce beni arayarak sözleşme imzaladıklarını birinci ağızdan söyledi. Maddiyat dışında birtakım başka unsurların devreye girdiğini tahmin ediyorum çünkü Beşiktaş'ın hatırı sayılır bir teklifi vardı."

YORUMLAR 5
  • yunus doğdu 10 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK ŞÜKÜR. Bizimkilerin yapamadığını sağolsun Ronaldinho yaptı..bir zamanlar eski başkan seba ile dalga geçilirdi valsh diye bir futbolcu almıştı askerlik arkadaşı aldı diye takılırdık 34 lük Ronaldinho'da gelseydi Fikret Ormanın askerlik arkadaşı diye takılırdık..sırf ismine 6 milyon avro verilir mi yaşını neremize ne yapacağız sahada tel tel dökülecek..
    Cevapla
  • israfil balci 10 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldinho mu işi bitmiş biri. Olmadığına çok sevindim Beşiktaşımıza hiç bir faydası olmayacaktı sadece belki biraz taraftarı stada çekerdi hepsi bu BUNUN gibi artıklara o kadar para sayacağımıza genc iyi butbolcuları alalım,zaten futbolun hiç beğenmiyordum öyle ahım şahım biride değil Droğbanın yarısı olamaz sadece ispanyanın büyük takımında oybadığı için isim yaptı hepsi bu nedense bizim turk takımları bu gibi oyuncuların peşinde işi bitmişlerin avrupadan hiç bir takım bu oyuncuya o kadar para ile teklif yapmadı yapmazda neyse gelmediğine beşiktaşlı olarak çok sevindim yoksa yazık olacaktı o milyonlarca euro larımıza. ha sakın futboldan anlamıyor fılan demeyin düşünmeyim çoğunuzun ömrü kadar futbol oynadım bayağıda iyiydim ;) avrupada bu gibi oyuncular silinmiştir kimse almaz
    Cevapla
  • kafalar kumdan çıksın 10 yıl önce Şikayet Et
    aynı senaryo. Bu haber sadece anlaşmalı bir oyun idi.
    Cevapla
  • ahmet guven 10 yıl önce Şikayet Et
    biz az mı bekledik. öyle pat diye gelmez biz de Drogba'yı böyle çok beklemiştik, bekleyin 3-5 seneye kesin gelir umarım Drogba gibi çıkar :)
    Cevapla
  • Tarık Kösedağ 10 yıl önce Şikayet Et
    İYİKİDE BREZİLYADA KALMAYI TERCİH ETTİN.... Yoksa Beşiktaşım senin gibi kariyerinde uzatmaları oynayan bir adam yüzünden 60 milyon TL gibi ağır bi yük altına girecekti seni şimdi daha çok seviyorum Ronaldinho.
    Cevapla