İşte Ronaldinho'nun önündeki teklif

Beşiktaş 1. yıl için 4 milyon Euro, 2. yıl için 4.5 milyon Euro teklif etti. Teklifteki 500 bin Euro'luk fiyat artışı dikkat çekti. Şimdi siyah beyazlılar cevap bekliyor.

İşte Ronaldinho'nun önündeki teklif
İşte Ronaldinho'nun önündeki teklif
GİRİŞ 08.01.2014 08:12 GÜNCELLEME 08.01.2014 14:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz gün Beşiktaş yönetimi bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda, siyah beyazlı yöneticiler Ronaldinho'nun transferini oyladı. Ve tam 1'e 15 oy ile Brezilyalı futbolcunun transferi onaylandı. Bu güvenoyunun ardından gözler tekrar telaşlı bekleyişe çevrildi. Birkaç gün içinde Assis'ten gelecek yanıt merak edilmeye başlandı.

Beşiktaşlı yöneticilerin menajer Furkan Şenol ve Assis'le yaptığı son görüşmede Ronaldinho'ya sunulan rakamlar da ortaya çıktı. Siyah beyazlıların, 2 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu oyuncunun ağabeyi Assis, yıllık ücretin yüksek bir rakam olmasını istedi.

ANTALYA KAMPINA KATILABİLİR

Yapılan pazarlıklar sonucunda Beşiktaş, kademeli olarak artış sözü verdi. Ve Ronaldinho için Assis'e, son teklif olarak ilk yıl için 2 milyon Euro, 2. sene için 4.5 milyon Euro önerildi. Siyah beyazlı yöneticiler, dünyanın şu anda en ses getirecek transferlerinden birini bitirmeye çok yaklaştıkları için heyecanlı olduklarını belirtti.

Bilindiği üzere Atletico Mineiro'nun Ronaldinho'ya önerdiği rakam, Beşiktaş'ın yıllık teklifinin altında... Assis ve Ronaldinho'dan olumlu yanıt geldiği takdirde tecrübeli futbolcunun Beşiktaş'ın Antalya kampına katılacağı öğrenildi.

Beşiktaş'ın teklifi çılgınca

Atletico Mineiro Başkanı Alexandre Kalil, "Ronaldinho'ya Beşiktaş'ın önerdiği ücrete çıkmamız imkansız" dedi.

Brezilyalı Ronaldinho'nun transferinde Beşiktaş'ın rakiplerinden biri olan Atletico Mineiro'nun Başkanı Alexandre Kalil, çarpıcı açıklamalar yaptı. Globo Esporte'ye konuşan Kalil, şunları söyledi...

- Assis bana attığı mesajda görüşmemizin her zaman olduğu gibi kısa süreceğini söyledi. Ronaldinho kalibresindeki bir oyuncu gitmek istiyorsa gider. Biz teklifimizi sunup yanıt bekleyeceğiz.

- Beşiktaş'ın sunduğu teklif çılgınca. Bizim bu rakama çıkmamız imkansız. Planlarımız dahilinde bir teklif sunacağız. Ronaldinho kabul eder mi bilemem.

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Atletico Mineiro'nun Ronaldinho'ya yıllık yaklaşık 3 milyon Euro önerdiğini söylemişti.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 3
  • ahmet enes 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu fiyata drogba alınır fernandes gönderilir hemde sonun tüpçü gibi olmaz.. mali sıkıntılar yüzünden avrupaya gidemeyen takım q7 guti çılgınlığından sonra bunu yapmaları ihanettir.Bir fenerli olarak değil bir Türk olarak acıyorum bu paralara.Droba bu kadar büyük adam olmayabilir ama kariyeri profosyonelliği bu adamdan çok fazladır.Alex i alsalar daha fazla fayda sağlar.Derdiniz Arap ve Rus işadamları gibi uçuk rakamlarla sansasyon yapmak mı yoksa takımınızın geleceğini düşünmek mi? Sizin böyle bir reklam yapma lüksünüz yok.Buradan bakıldığında millet size bir yeri ile gülüyor....Haberiniz olsun.
    Cevapla
  • celal okur 10 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar büyük paralara yazık!. zaten gelmiş 35-36 ya. bundan sonra da satılamaz.çeşitli sebeplerden dolayı oynamayacağı veya oynayamayacağı da gözönüne alınmalı.(sakatlık olabilir,kapris veya uyumsuzluk olabilir) gelen her iyi oyuncudan verim alınamıyor.Guti,Qerazma,Delgado vs. hepsi de iyi oyuncu idi ama sonuç-hepsi gitti!2002 de dünya kupası maçında bir oyuncumuza tükürmüştü(yanlış hetırlamıyorsam),ondan sonra ben zaten sildim! rakibine tükürmek! kesinlikle kabul edilebilecek bir şey değil!karektersizliğin dikalası!
    Cevapla
  • hasan karaman 10 yıl önce Şikayet Et
    abi alın şunu artık baktık valla. beşiktaş almayacaksa valla ben sağdan soldan para toplayıp gidip alacam halı sahada oynar bizimle ..ne bu ya alıyor geliyor gelecek
    Cevapla