Beşiktaş'ta ilk yolcu resmen açıklandı!

Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, takımdan gönderilecek ilk ismi açıklarken Manuel Fernandes ile ilgili gelişmelerin iç açıcı olmadığını açıkladı.

Beşiktaş'ta ilk yolcu resmen açıklandı!
Beşiktaş'ta ilk yolcu resmen açıklandı!
GİRİŞ 26.12.2013 17:25 GÜNCELLEME 26.12.2013 17:25

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, geçen sezonun devre arasında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımından kiraladıkları Brezilyalı futbolcu Dentinho'nun hafta sonu itibarıyla takımla ilişkisinin kesileceğini açıkladı.

Açıklamada bulunan Kavalcı, Gençlerbirliği maçının kadrosunda yer verilmeyen Dentinho'dan beklenen verimi alamadıklarını ifade ederek, "Oyuncunun sözleşmesi ocak ayında zaten sona eriyor. Kendisiyle devam etmeme kararı aldık. Dentinho, hafta sonu kulüple olan ilişiğini kesecek" ifadelerini kullandı.

SÜPER LİG'DE 8 MAÇTA FORMA GİYDİ

Dentinho, Beşiktaş'ta kaldığı yaklaşık bir yıllık sürede Süper Lig'de sadece 8 maçta forma giydi.

2012-2013 sezonunun ikinci yarısında 6 lig maçına çıkan Brezilyalı oyuncu, bu sezonun ilk yarısında 2 karşılaşmada görev aldı.

FERNANDES KONUSU

Kasımpaşa maçında, sahaya giren bir taraftarın saldırısına uğrayan ve Beşiktaş'tan ayrılmak istediği öne sürülen Manuel Fernandes hakkında da konuşan Kavalcı, "Fernandes, Gençlerbirliği maçı kadrosuna da alınmadı. Durumu biraz karışık. Teknik heyet, bu yönde bir karar verdiyse saygı duymak lazım. Kendisiyle ilgili yaşanan gelişmeler pek de olumlu değil" diye konuştu.

Transfer konusunda Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın titizlikle çalıştığını kaydeden Kavalcı, "Başkanımız daha önce de ifade etti. Ara transfer döneminde kadromuzu güçlendireceğiz. Eskişehirsporlu Veysel Sarı ve Tarık Çamdal'ın transferi tamamen başkan Orman'da. Almeida'yı kadromuzda tutmak için gereken fedakarlığı yapacağız. Transferle alakalı, 5 Ocak sonrası her şey netleşecek" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA