Gökhan Töre'den Necip açıklaması!

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Töre, Elazığspor maçı sonrası tartıştığı takım arkadaşı Necip Uysal ile kardeş gibi olduklarını ve aralarında problem kalmadığını söyledi.

Gökhan Töre'den Necip açıklaması!
Gökhan Töre'den Necip açıklaması!
GİRİŞ 23.12.2013 16:03 GÜNCELLEME 23.12.2013 16:03

Gökhan Töre, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, Necip Uysal'ın Beşiktaş'ta uzun yıllardır forma giydiğini ve kaptanlık yaptığını belirterek, "Biz kardeşiz, maç esnasında böyle şeyler olur. Artık olay bitmiştir. Aramızda herhangi bir problem yok" dedi.

Elazığspor maçına da değinen Gökhan, "Baskılı oynadık. Arkadaşlarımız işin ciddiyetindeydi. İlk yarı istediğimiz gibi gitmedi ama ikinci yarıda toparlandık ve 4-1 kazandık. Bu galibiyet için mutluyuz. Şimdi Gençlerbirliği maçına hazırlanıyoruz" diye konuştu.

Gökhan, sakatlığına rağmen Elazığspor maçında oynamak istemesiyle ilgili olarak da, "Kadroda çok sakat oyuncu vardı. 'Bu işi yapmam gerek' diye düşündüm. Doktor Ertuğrul Karanlık'a teşekkür ediyorum, onun tedavisiyle ayaktayım ve 15 dakika oynadım" ifadelerini kullandı.

Kısa zamanda sahalara dönmesinin imkansız gibi göründüğünü aktaran milli futbolcu, "Chelsea, Hamburg gibi takımlarda oynadım ama böyle bir tedavi görmedim. 11 gün sonra yırtık adaleyle sahaya çıkmak mucize gibi. Yarın takımla birlikte antrenmanlara başlayacağım" şeklinde konuştu.

Son olarak, Gençlerbirliği ile yapacakları 17. hafta maçına değinen Gökhan, bu karşılaşmayı kazanmak istediklerini belirterek, "Gençlerbirliği maçını kazanarak, devre arasına moralli girmek istiyoruz" diye görüş belirtti.

 

Ligtv