Almeida: 'Aklım başımda değildi'

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Hugo Almeida, Kasımpaşa-Beşiktaş karşılaşmasında çıkan olaylarla ilgili ülkesi Portekiz'de açıklamalarda bulundu.

Almeida: 'Aklım başımda değildi'
Almeida: 'Aklım başımda değildi'
GİRİŞ 17.12.2013 10:49 GÜNCELLEME 17.12.2013 10:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hugo Almeida, taraftarı tekmeleme olayını kendisine yakıştıramadığını belirterek, pişmanlık duyduğunu söyledi. Karşılaşmada geriye düştükleri bir anda beraberliği yakalamaya çalışırken taraftarın birinin sahaya atladığını belirten Portekizli golcü, "Böyle bir olayı futbol hayatım boyunca yaşamadım. Taraftar Fernandes'e koşuyordu, şiddetli şekilde vurarak onu yere düşürdü. Nasıl reaksiyon vereceğimi şaşırmıştım, aklım başımda değildi, soğukkanlı davranamadım ve onu tekmelemeye başladım. Bu hareketimi onaylamam mümkün değil. Tüm camiadan özür diliyorum" dedi.

Almeida'nın özrü Portekiz'de büyük yankı uyandırdı. Beşiktaşlı futbolcunun açıklamalarını samimi bulan ülkenin önde gelen spor yazarları, sahaya atlayarak Manuel Fernandes'e vuran taraftar için ağır ceza verilmesini istediler. Türkiye 'de futbolda yaşanan şiddet olayların artık normal hale gelmeye başladığına dikkati çeken Portekizli yazarlar, alınan tedbirlerin yetersizliği ve cezaların ağır olmamasından şikayet ettiler.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Dollars More 10 yıl önce Şikayet Et
    TUM DUNYA gordu TFF nin rezil halini. Tupcu gitmez cunku onu oraya yerlestirenlerin emrini yerine getirmekle gorevlendirildi. Bir de kendi rezilligini ortmek icin, Demirel gibi koltugu yapisti
    Cevapla