Olay taraftar canlı yayını birbirine kattı!

Sahaya girip Fernandes'e saldıran Mustafa Özel, Derin Futbol programına katıldı, ortalık karıştı.

GİRİŞ 17.12.2013 09:28 GÜNCELLEME 17.12.2013 09:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beyaz TV'de Derin Futbol programına, Fernandes'e saldıran Mustafa Özel katıldı, programda kıyamet koptu.

Ertem Şener'in sunduğu, Ahmet Çakar'ın, Rasim Ozan Kütahyalı'nın, Ümit Özat'ın ve Sinan Engin'in yorumculuk yaptığı programda Mustafa Özer'in stüdyoda fazla kalmasına kızan Sinan Engin stüdyoyu terketti.

MUSTAFA ÖZEL: FERNANDES'E MORAL VERMEK İÇİN SAHAYA GİRDİM

Rasim Ozan Kütahyalı, Özer'in "önce Fernandes'e kızdım o yüzden sahaya girdim" dediğini, bir süre sonra ise "sarılmak için sahaya girdim" dediğini söyledi.

Bunun üzerine söz alan Mustafa Özel, Fernandes'e moral vermek için sahaya girdiğini iddia etti.

"AHMET ÇAKAR'I DAVA EDECEĞİM"

Özellikle Ahmet Çakar'ın çok sert tepkisiyle karşılaşan Mustafa Özel, Çakar'a kendisini dava edeceğini söyledi.

SİNAN ENGİN STÜDYOYU TERKETTİ

Tartışma esnasında araya giren Sinan Engin, Özel'den özür dilemesini ve stüdyodan çıkmasını istedi. Engin'in bu uyarısına rağmen diğer yorumcularla Mustafa Özel'in tartışması sürünce Sinan Engin sessiz sedasız stüdyoyu terketti.

ENGİN, MUSTAFA ÖZEL'İ STÜDYODAN ÇIKARDI

Yorumcular ve Özel bir süre daha tartıştıktan sonra program reklam arasına girdi.

Reklam arasında geri gelen Sinan Engin, Mustafa Özel'i stüdyodan çıkardı.

stargazete

YORUMLAR 3
  • bgungor 10 yıl önce Şikayet Et
    KÖTÜ YÜ ÖRNEK ALANLARI. Halk zaten seyretmeyerek cezanlandırıyor,
    Cevapla
  • bgungor 10 yıl önce Şikayet Et
    kötülükten nemalananlara selaam. İşte canım halkı habercilik adına yanlış yönlendirenler hainidir,adam rezil aşağılık hareket yaptı EN ÖRNEK ŞEKİLDE CEZA ALICANA bazıları adamı kahraman yapıyor.İşte bizim türkiyenin yanlışı,herhangi şok bir olay yap birgünde gündemde kal şöhret ol.ÇOK BASİT ,gençlere kötü örnek oluyorlar.
    Cevapla
  • özcan erbil 10 yıl önce Şikayet Et
    UKALA. Programı seyreden oldu mu bilmiyorum. Adamı programa çıkarmışlar, tek istedikleri Silah Zoruyla; Türk Futbolundan, BJK'dan ve Fernandesten özür dilemesi, adama 50 kere özür dilettiler. Sonra Rasim GS'dende özür dile diyor. Niye özür dileyecekse. Çakar ayrı telden, Engin ayrı telden, Rasim ayrı telden, Spiker ayrı telden çalıyor. Velhasılı ben bu çocuğun bu programa neden çıkarıldığını anlayamadan yattım. Yalnız ben FB'li olmama rağmen, şimdi aynı erdemliği Fernandesten bekliyorum. Çıksın bir programa, erkekçe ben küstahlık yapıyorum, ben BJK'ya layık değilim, ben takımı sabote ediyorum, Ben BJK Kulübünüde, F.Ormanı da, Biliçi de parmağımda oynatıyorum, Ben Türk futboluyla alay ediyorum desin, Helal diyeyim, adam delikanlı adammış. Ama açık söyleyeyim, bu adam böyle oynadığı müddetçe sahaya daha çok taraftar iner haberiniz olsun. ÇÖZÜM:DEFOLSUN GİTSİN BU UKALA ADAM.
    Cevapla