Orman'dan Sezer ve Toraman açıklaması!

Beşiktaş Teknik Patronu Biliç ocakta bir stoper bir de orta saha takviyesi istedi, başkan Orman bombayı patlattı

Orman'dan Sezer ve Toraman açıklaması!
Orman'dan Sezer ve Toraman açıklaması!
GİRİŞ 03.12.2013 11:28 GÜNCELLEME 03.12.2013 11:28

Siyah-beyazlıların ekim ayı başında Hırvatistan'da Hajdut Split'le oynadığı hazırlık maçının ardından yumruk yumruğa, hem de iki kez kavga eden İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'e Beşiktaş'ın kapıları yeniden açılıyor. Gündeme bomba gibi düşen olay sonrası 100'er bin Euro cezaya çarptırılan ikili, kadro dışı bırakılmış ve Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde tek başlarına idman yapmaya başlamıştı.

Ardan geçen 2 aylık süreçte bu isimlerden faydalanamayan Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman ve teknik direktör Slaven Biliç yaklaşan transfer dönemi öncesi özel bir görüşme gerçekleştirdi. Bu mini zirvede başkana “Bir stoper, bir de orta saha istiyorum” diyen Hırvat çalıştırıcı, Orman'dan ilginç bir yanıt aldı. Biliç'in transfer talebine olumlu yaklaşan başkan “Hoca sana söz.. Ocakta istediğin bu iki bölgeye takviye yapacağım. İbrahim Toraman'la Sezer Öztürk'ü affedersin, böylece Türkiye'nin en tecrübeli iki yerli ismini kadromuza katmış oluruz. Yabancı sınırlamasını biliyorsun. İç piyasada da bu iki oyuncudan daha iyisini bulamayız” sözleriyle genç hocayı şaşırttı.

OCAKTA KAMPTALAR

Başkanın beklenmedik kontrasına şaşırsa da, geçtiğimiz cumartesi oynanan ve 3-3 sona eren F.Bahçe derbisinde Sivok-Ersan'ın yanı sıra orta alanda da Fernandes'in çok aksaması üzerine bu öneriye daha da sıcak bakan Biliç, bu ikilinin affedilmesinin önünü açmış oldu.

Şimdilik Ümraniye tesislerinde çalışmalarını aksatmadan sürdüren Sezer'le Toraman'ın ocak ayında lige verilecek arada yapılacak kampa kadar affedileceği ve A Takım'a yeniden dönüş yapacağı öğrenildi.

Başkan Orman af sinyalini vermişti

Başkan Fikret Orman geçtiğimiz günlerde kulüp televizyonuna, “Sezer ve İbrahim bizim değerlerimiz. Yatırım yaptık. Önder Özen ve Slaven Biliç, devre arasında bir karar verecektir. Affedilmelerini isterim” ifadelerini kullanmıştı...

 

Vatanspor