Oğuzhan'dan Aybaba'yı kızdıracak sözler!

Beşiktaş'ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup, Samet Aybaba'yı eleştirdi. Hollanda basınına konuşan Oğuzhan, "Geçen sezon taktiksel olarak hiçbir şey yapmıyorduk" dedi.

Oğuzhan'dan Aybaba'yı kızdıracak sözler!
Oğuzhan'dan Aybaba'yı kızdıracak sözler!
GİRİŞ 17.11.2013 17:50 GÜNCELLEME 17.11.2013 17:50

Beşiktaş'ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup, Hollanda'nın yüksek tirajlı futbol dergisi Voetbal International'a röportaj verdi.

Beşiktaş'ın son durumuyla ilgili değerlendirmeler yapan Oğuzhan, Slvaen Bilic'in takımın başına geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Genç oyuncu, geçen sezonki hocası Samet Aybaba'yı eleştirdi.

"TAKTİKSEL OLARAK HİÇBİR ŞEY YAPMIYORDUK"
Oğuzhan, "Geçen yıl Samet Aybaba yönetiminde taktiksel olarak hiçbir şey yapmıyorduk. Bilic'in gelmesi ile işler değişti. Oyun anlayışımıza odaklı antrenmanlar yapıyoruz. Gerçekten futbol oynamaya başladık. Bu bizi mutlu ediyor" diye konuştu.

OĞUZHAN'DAN TARAFTARA ÖVGÜ
Oğuzhan, Beşiktaş taraftarından övgüyle bahsetti. Taraftarın takıma büyük katkısının olduğunu dile getiren genç yıldız, "Türkiye'de duyguların işin içine girmesi hoşuma gidiyor. Taraftar takımı maça uğurluyor. Motvie ediyor. Arsenal'de oynadığım dönemde bu tarz olaylar yoktu" diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 6 maçta forma giyen Oğuzhan Özyakup'un 1 golü bulunuyor.