BJK'den Pirlo ve Adebayor açıklaması

Beşiktaş Futbol A Takımı'ndan sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı, Andrea Pirlo ve Emmanuel Adebayor'un Beşiktaş'a transferiyle ilgili açıklama yaptı.

BJK'den Pirlo ve Adebayor açıklaması
BJK'den Pirlo ve Adebayor açıklaması
GİRİŞ 11.11.2013 15:28 GÜNCELLEME 11.11.2013 15:46

Beşiktaş Futbol A Takımı'ndan sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı, Ziraat Türkiye Kupası kura çekimini değerlendirdi.

Ahmet Kavalcı rakibi hiç birşekilde küçümsemeden hazırlanacaklarını belirterek; ''Geçmişte bunun örneklerini yaşadık. Bir Çanakkale, bir İnegölspor tecrübelerimiz var. Aynı İnegöl daha geçtiğimiz hafta Kasımpaşa'yı eledi. Bu yüzden normal ligmaçlarına nasıl hazırlanıyorsak aynı ciddiyetle bu maça hazırlanıp çıkıp oynayacağız'' dedi.

"KENDİ SAHAMIZDA OLMASINI İSTERDİK AMA OLMADI"

Kuranın kendi sahalarında olmasını temenni ettiklerini ama olmadığını söyleyen Kavalcı; "Kurayı kendi sahamız olarak çekseydik en azından ceza aldığımız, seyircisiz maçın bir tanesini atlatmış olurduk. Temennimiz öyle idi ama olmadı.Sağlık olsun yapacak bir şey yok. İnşallah deplasmanda iyi oynayarak Bucaspor'u eleriz'' diye konuştu.

"RONALDİNHO HARİCİ HİÇBİR FUTBOLCU İLE GÖRÜŞMEDİK"

Ahmet Kavalcı son zamanlarda çıkan transfer dedikoduları ile ilgili ise ''Şu anda Ronaldinho harici hiç birfutbolcuile ilgilenmiyoruz, Ronaldinho'yu da zaten daha önce açıklamıştık herkes biliyor. Pirlo ve Adebayor görüşmedik . Transfer 1 Ocak'ta başlıyor, hocamızdan henüz bir rapor gelmedi. Biz tamamen hocamızın raporuna ve onun isteklerine göre hareket edeceğiz'' şeklinde konuştu.

(DHA)

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL