Beşiktaş seyircisiz maçta 3 puanı hedefliyor

Spor Toto Süper Lig'de yarın İstanbul'da Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Beşiktaş, erkek taraftarlarından yoksun çıkacağı mücadeyi kayıpsız geçmek istiyor

Beşiktaş seyircisiz maçta 3 puanı hedefliyor
Beşiktaş seyircisiz maçta 3 puanı hedefliyor
GİRİŞ 20.10.2013 12:40 GÜNCELLEME 20.10.2013 13:52

Galatasaray derbisinde çıkan olaylar nedeniyle 4 maç seyircisiz oynama cezası alan siyah-beyazlı ekip, Karadeniz temsilcisini tribünlerde sadece kadınlar ve 12 yaş altı çocukların yer alacağı karşılaşmada konuk edecek.

Ligin 7.haftasında Eskişehirspor deplasmanında kazanarak (1-0) milli maçlar arasına moralli giren Beşiktaş, Çaykur Rizespor karşısında alacağı galibiyetle zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor.

- Beşiktaş'ın ilk, Bilic'in son cezalı maçı

Olaylı derbinin ardından ligde son iki maçını deplasmanda oynayan Beşiktaş, 4 maçlık cezasının ilkini yarınki mücadelede çekecek.

Sezon başından bu yana Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yaptığı maçlarda büyük bir taraftar desteğiyle oynayan siyah-beyazlı ekip, Çaykur Rizespor önünde bu destekten mahrum kalacak.

Derbide hakeme yönelik hakareti nedeniyle aldığı 3 maçlık cezanın ardından Medical Park Antalyaspor ve Eskişehirspor maçlarında takımının başında yer alamayan teknik direktör Slaven Bilic, cezasını yarınki maçla beraber tamamlayacak.

- Hutchinson ve Muhammed Demirci sakat

Sakatlıkları bulunan Atiba Hutchinson ve Muhammed Demirci'nin yarınki maçta forma giymemeleri bekleniyor.

İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün kadro dışı bırakıldığı siyah-beyazlı ekipte çalışmalarını özel program dahilinde sürdüren İsmail Köybaşı da kadroda bulunmayacak.

Hazırlıklarını bu akşam yapacağı çalışmayla tamamlayacak Beşiktaş'ın, dün akşamki antrenmanında Sivok takımdan ayrı çalışmıştı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Beşiktaş-Çaykur Rizespor mücadelesini hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

- Taraftardan "Cezafest" organizasyonu

Beşiktaş'ın taraftar grubu "Çarşı"nın, iç sahada 4 maç seyircisinden uzak kalacak takımlarına, maddi ve manevi katkıda bulunmak amacıyla organize ettiği "Cezafest" etkinliği yarın Küçükçiftlik Park'ta yapılacak.

Şarkıcılar Ali Altay, Özgün, Bendeniz, Birol Can, Hayko Cepkin ve Ceza'nın mini konserler vereceği, Beşiktaş İntegral Forex Basketbol Takımı oyuncularının da katılacağı bildirilen organizasyon saat 17.00'de başlayacak.

Organizasyon için hazırlanan yaklaşık 15 bin biletin satışından elde edilen gelirin bir kısmının kulübe "feda" edileceği açıklanmıştı.

Bu arada, maçı tribünde izleyecek kadınlar ve 12 yaş altı çocuklar için bilet dağıtımı Kartal Yuvası mağazalarında sürüyor. Biletlerin yarın saat 15.00'de statta açılacak gişelerden de temin edilebileceği bildirildi.

AA