Kartal Yuvası mağazaları satış rekoru kırdı

Beşiktaş Kulübü lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları ağustos ayını rekor satışla kapadı.

Kartal Yuvası mağazaları satış rekoru kırdı
Kartal Yuvası mağazaları satış rekoru kırdı
GİRİŞ 02.09.2013 16:08 GÜNCELLEME 02.09.2013 16:08

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Kartal Yuvası mağazalarında ağustos ayında tüm zamanların rekor satışının yapıldığı bildirildi.

Siyah-beyazlı kulüp, taraftarlara gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ederken, açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Büyük Beşiktaş taraftarının duyarlılığı Kartal Yuvası'nın satış rekoru kırmasını sağladı. Bir yandan yeni sponsorluklarla marka değerini yükselten ve yeni kaynaklar yaratan kulübümüz, diğer yandan yeni sezona fırtına gibi başlayan futbol takımımızın galibiyetleriyle coşuyor. Taraftarlarımızın büyük ilgisi ve fedakarlığı sayesinde lisanslı ürünlerimize olan ilginin her geçen gün artarak devam ettiğinin kanıtları ağustos ayı rakamlarıyla ortaya çıktı. Tüm zamanların rekor satışını Ağustos 2013'te gerçekleştiren Kartal Yuvası, yurdun dört bir yanına yayılan mağazaları, çok sayıda satış noktası, 3 adet mobil tırı, www.kartalyuvasi.com.tr ve www.bjkshop.com internet siteleri ile Beşiktaşlılardan büyük ilgi görüyor."

Açıklamada ayrıca, yeni sezon formalarının 1,5 aylık satış grafiğinin rekor seviyelere ulaştığı, taraftarların korsan ürünler yerine lisanslı ürünlere yönelmelerinin de ayrı bir mutluluk kaynağı olduğu kaydedilerek, şöyle denildi:

"Büyük Beşiktaş taraftarının ilgisi ve desteği ile daha alınacak çok kupa, elde edilecek birçok başarı Beşiktaşımızı bekliyor. Haydi Beşiktaşlılar, bu büyük şahlanışımızı artarak sürdürelim. Korsan ürün almayalım, aldırmayalım, hologramsız ürün almayalım, aldırmayalım, lisanslı ürünlerimizden giyelim, korsan ürün alanları uyaralım. Birbirimizi teşvik edelim, hep birlikte zaferlere yürüyelim. Teşekkürler büyük taraftarımız."