Kartal yuvası olacaktı mangal yuvası oldu!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Beşiktaş'a tahsis edeceği araziyi Siyah-Beyazlı kulübe vermekten vazgeçti. Belediye başkanı Dr. Erhan Erol, 80 dönümlük araziyi bölge halkı için mangal alanı yaptı.

Kartal yuvası olacaktı mangal yuvası oldu!
Kartal yuvası olacaktı mangal yuvası oldu!
GİRİŞ 17.08.2013 12:55 GÜNCELLEME 17.08.2013 12:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin Siyah-Beyazlılar'a vermeyi planladığı 80 dönümlük arazi mangal alanı oldu. Beşiktaş kongre üyesi olan Gaziosmapaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, bu alanı takımın altyapısını taşıması için kulübe vermişti. Hatta aynı alana Galatasaray da talip olmuş ancak Erol, bu araziyi Beşiktaş'ın kullanacağını belirtmişti. Altyapının tamamının buraya taşınması düşünülürken başkan Fikret Orman, voleybol takımına sponsor olan Bahçeşehir Üniversitesi'ne verdi. Karşılığında da voleybol takımındaki başarılı oyuncuların, üniversitede ücretsiz eğitim almasını istedi.

Park yapıldı

Bu süreçte ise Gaziosmanpaşa Belediyesi, iş makinalarını araziye gönderdi ve Beşiktaş altyapısı için çalışmalara başladı. Konuyu öğrenen belediye başkanı Erhan Erol, bu alanı Beşiktaş'a vermekten vazgeçti. Siyah-Beyazlı yönetime çok kızan Erol, altyapı tesisinin taşınması planlanan bu araziye park ve mangal alanı yaptı.

(fanatik)

YORUMLAR 1
  • acı konuşur 10 yıl önce Şikayet Et
    daha hayırlı olmuş. beşiktaşı seyredeceğime mangal yapar yerim.
    Cevapla