Ronaldinho Ocak'ta Beşiktaş'ta

Siyah beyazlı ekip ile Ronaldinho'nun abisi ve menajeri Assis arasındaki görüşmeler dün sabah noktalandı ve transfer devre arasına kaldı. Yıldız futbolcunun menajeri İstanbul'dan ayrılırken, tarafların ocak ayında yeniden bir araya geleceği belirtildi. Ronaldinho'nun, ocaktan itibaren 6 aylığına kiralanması da düşünülüyor

Ronaldinho Ocak'ta Beşiktaş'ta
Ronaldinho Ocak'ta Beşiktaş'ta
GİRİŞ 02.08.2013 09:56 GÜNCELLEME 02.08.2013 09:56

Brezilyalı yıldız Ronaldinho kunusunda önemli aşamalar kat eden Beşiktaş'da tarihi transfer girişimi ertelendi.. İkinci Başkan Ahmet Çebi tarafından uzun süredir telefon trafiği ve yazışmalarla sürdürülen, son iki gündür de İstanbul'da devam eden görüşmeler, dün sabah noktalandı. Siyah-beyazlılar, Ronaldinho ile mali konularda anlaşma sağlanması durumunda, yıldız futbolcuyu hemen Türkiye'ye getirtmek isterken; Brezilyalı'nın menajeri ise ısrarla "Ocak'tan önce gelmek istemiyor" dedi.

KİRALIK OLARAK GELEBİLİR
Çebi ile yıldız futbolcunun menajeri Assis arasında iki gündür İstanbul'da gerçekleşen pazarlıklar, Brezilyalı yıldızın Ocak ayında Türkiye'ye gelmekte ısrarcı olmasından dolayı çıkmaza girdi. Roni'nin menajeri dün İstanbul'dan ayrılırken, tarafların Ocak ayında yeniden bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yapacakları ifade edildi. Görüşmede Ronaldinho'nun, 6 aylık kiralık olarak gelmesinin de gündeme geldiği belirtildi.

KADRO DIŞI KALDI
Ronaldinho'nun, gribe bağlı olarak vücudunda ağrılar bulunduğunu iddia ederek Atletico PR maçında oynamayı reddetmesi, Brezilya'da kafaların karışmasına neden oldu. Bir başka iddia ise Atletico kulübünün, sözleşme uzatmak istemeyen Ronaldinho'yu kadro dışı bıraktığı, bazı takımlarla temas halinde son bulana kadar kadroya alınmayacağı şeklinde.

(fotomaç)