Emmanuel Adebayor'dan Beşiktaş'a mesaj

Beşiktaş'ın renklerine bağlamak için uğraş verdiği Togolu golcü, Tottenham ile çalışmalara çıkmak istediğini bildirdi, ''4-5 gün takımla birlikte olacağım. Teknik direktörün beni düşünüp düşünmediğini kendisiyle konuşacağım. Sonra size döneceğim'' mesajını gönderdi.

Emmanuel Adebayor'dan Beşiktaş'a mesaj
Emmanuel Adebayor'dan Beşiktaş'a mesaj
GİRİŞ 07.07.2013 09:29 GÜNCELLEME 07.07.2013 09:29

Tottenham'ın dünyaca ünlü yıldızı Emmanuel Adebayor'u transfer etmek için mali imkanlarını zorlayan Beşiktaş Yönetimi beklemeye geçti. Togolu oyuncunun sezon öncesi kamp çalışmalarına kulübü ile başlamak istemesi nedeniyle frene basan siyah - beyazlı yönetim, Adebayor'dan gelecek cevaba göre hareket edecek.

Beşiktaş'ın teklifini ileten menajerine, "4-5 gün takımla birlikte çalışmak istiyorum. Teknik direktörün yeni sezonda beni düşünüp düşünmediğini kendisiyle konuşacağım. Bana vereceği cevaba göre Beşiktaş'a döneceğim. Benim tek isteğim sürekli oynayabileceğim bir takıma gitmek" yanıtını verdiği ortaya çıktı.

Adebayor'u kiralamak için Vodafone ile temasta olan Beşiktaş Yönetimi ise olumlu yanıt gelmesi durumunda ise, yıldız golcüyü sponsor desteğiyle renklerine bağlayacak.

Bu oyuncuya alternatif olarak Berbatov'u da listesinde bulunduran siyah - beyazlı yönetim Adebayor konusunda olumlu veya olumsuz somut adımları önümüzdeki hafta atacak.

Öte yandan yerli transferinde de hareketli günler yaşayan Beşiktaş Yönetimi, Gökhan Töre, Günay Güvenç, Ömer Şişmanoğlu ve Sezer Öztürk'ten sonra, Karabüksporlu Erdem'i de gündemine aldı.

Yeni sezonda alternatifli sağbek oyuncuları kadrosuna katmak isteyen yönetim bu nedenle Erdem'i transfer etmek için birkaç gün içerisinde ciddi girişimlerde bulunacak.

KAYNAK: SKORER