Fikret Orman: Bunun adı günahtır

Kendisini eleştiren Kayserispor başkanı Recep Mamur'a cevap veren Fikret Orman, ''Bana attığı mesajları gazetecilere göndermesini hırsına ve şekerine bağlıyorum'' ifadelerini kullandı.

Fikret Orman: Bunun adı günahtır
Fikret Orman: Bunun adı günahtır
GİRİŞ 20.06.2013 11:11 GÜNCELLEME 20.06.2013 11:11

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında önemli konulara değindi.

Prosinecki konusunda niyetlerinin olduğunu söyleyen Orman, ''Ancak etik dışı davranmadık. Bu konu artık şu dakika itibariyle Beşiktaş için kapanmıştır. 1 hafta içinde teknik adam belli olur. Seçimden sonra telefonuma bine yakın mesaj geldi. Recep Mamur'un mesajlarını görmedim. Ancak bana gönderilen mesajların gazetecilere de gönderilmesi yakışıksız. Konuyu uzatmak istemiyorum. Bu konuyu, Mamur'un o günkü hırsına ve şekerine bağlıyorum'' diye konuştu.

'Gönlümüz rahat'

UEFA soruşturmasıyla ilgili olarak yazılı savunmayı verdiklerini ifade eden Beşiktaş Başkanı, ''Şimdi sıra sözlü savunmada. Cuma günü (yarın) savunmamızı yapacağız. 110 yıllık koca çınarın bu gibi konularla anılmasından rahatsızım. Bizim gönlümüz rahat'' dedi.

'Ahlak ölçütlerinde bunun adı günahtır'

Federasyonun yabancı kararına sert çıkan Fikret Orman, ''10 futbolcunun parasını ödeyip, 6'sını oynatmak olmaz. Parası ödenen kişilerin tribünde oturması, ahlak ölçütlerine göre günahtır'' dedi

Basın toplantısını soru cevap şeklinde sürdüren Orman, Serdal Adalı'nın seçimden önce yaptığı projeleri beklediğini belirtti. Beşiktaş'ın menfaatlerinin önemli olduğunu söyleyen Orman, ''Vaat olarak söylenenleri arkadaşlarımızdan bekliyoruz'' dedi.

Orman, federasyonun aldığı yabancı kararına da tepki gösterdi. 10 oyuncunun parasını ödeyip, bunların 6'sını oynatmanın yanlış olduğunu söyleyen Orman, ''Parası ödenen kişilerin tribünde oturması ahlak ölçütlerine göre günahtır'' dedi.