Adalı: Seçim Beşiktaş'a hayırlı olsun

Beşiktaş Kulübü'ndeki başkanlık seçimini kaybeden Serdal Adalı, seçim sonucunun Beşiktaş'a hayırlı olmasını dilediğini söyledi.

Adalı: Seçim Beşiktaş'a hayırlı olsun
Adalı: Seçim Beşiktaş'a hayırlı olsun
GİRİŞ 17.06.2013 14:46 GÜNCELLEME 17.06.2013 14:46

Beşiktaş Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulunda Fikret Orman'a karşı kaybeden Adalı, yaptığı yazılı açıklamada, seçime girerken tek hedeflerinin Beşiktaş'ı daha ileri taşımak olduğunu belirterek, "Seçim sürecinde gece gündüz iyi niyetle ve özveriyle çalıştık. Oylarını kullanmak üzere katılım gösteren tüm kongre üyelerimize teşekkür ederim. Seçim sonucunun Beşiktaşımıza hayırlı olmasını dilerim. Beşiktaş hepimizin aşkıdır, her zaman 'Sen ben yok, Beşiktaş var' dedik, demeye de devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Adalı, çok kısa sayılabilecek bir zamanda adaylığını açıkladığına dikkat çekerek, Beşiktaş için önemli projeler oluşturduklarını, farklı bir vizyon ortaya koyarak bunu kongre üyelerine anlatmaya çalıştıklarını kaydetti.

Seçim sonucunu büyük bir saygı ile karşıladığını belirten Adalı, "Tüm bu süreç doğrultusunda öncelikle aileme, çalışma arkadaşlarıma, tüm Beşiktaş kongre üyelerine, taraftarlarımıza ve basın mensubu dostlarımıza teşekkürlerimi ve en derin saygılarımı sunuyorum" şeklinde görüşlerini aktardı.

AA