Serdal Adalı: Samuel Eto'o bitti

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı, başkan seçilmesi halinde çok önemli isimleri transfer edeceğini söyledi.

Serdal Adalı: Samuel Eto'o bitti
Serdal Adalı: Samuel Eto'o bitti
GİRİŞ 15.06.2013 09:33 GÜNCELLEME 15.06.2013 09:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Adalı başkan seçilmesi halinde yıldız isimleri Beşiktaş'a kazandıracağını söylerken; ' Arkadaşlarımız Samuel Eto'o'yu bitirdiler. Drogba burada ne kadar kazanıyorsa Eto'o da o kadar kazanacak. Diğer yapacağımız transferler ise Eto'o'dan daha fazla ses getirecek' dedi.

(akşam)

YORUMLAR 5
  • Monte Cristo 10 yıl önce Şikayet Et
    Vizyon. Fikret Orman'ın borcu felan kapatıp klübü rahatlattığı yok sadece olan borçların ödenme sürelerini uzatmış bunu Serdal Adalı dün belgeleriyle açıkladı Fikret Orman'da çıkıp itiraz etmedi.Futbol büyümeyle olur küçülmeyle değil Gs'nin 3 yıl önceki haliyle şimdiki halini karşılaştırın bakalım küçülmeye gitseydi şu anki durumunda olabilir miydi?
    Cevapla
  • serkan karacan 10 yıl önce Şikayet Et
    temenni. tek temennim adalının kazanmaması ormanın kazanması.herkes ormanın hakkını yememeli.ewger adalı secılırse ormana karsı oy verenler ihanet etmiş olur beşiktaşa ve ormana.
    Cevapla
  • ömer mehmet 10 yıl önce Şikayet Et
    dinleyin. serdar adalı kaç gündür anlatıyor metris deyken takımla ilgilenemedim ama borçlarını ödedim diye serdar bey benim babamın oğlu değil ama bende takımımın menfati için gelmesini arzu ediyorum kadrusu kaliteli ve paralı .takıma yıldız oyuncunun gelmesi fenamı olur.Sonra bu UEFA nın işinin seçimden hemen önce gelmesi bence düşündürücü..
    Cevapla
  • aydin yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum serkan. demirören ve adalı batırdıtakımı zaten. al birini vur ötekine. fikret orman kulübü toparladı, dağıttıkları topladı. beşiktaş tekrar saygınlık kazandı. ama serdal adalı ve çarşı beşiktaşımızı yerin dibine soktu
    Cevapla
  • serkan karacan 10 yıl önce Şikayet Et
    serdar adalı=yıldırım demirören. seni de aynı demirörene benzeti,yorum.o geldi yıldız getirdi takımı batırdı gitti.sende öylesin.takımı iflas eşiğindeyken nerdeydin.baktın fınans düzeldi tekrar geldin.ınsaallah fikret orman kazanır.kusura bakma ama bana guven vermıyorsun
    Cevapla