Beşiktaş'ın alt yapı tesisleri yenileniyor

Beşiktaş Kulübü'nün futbol alt yapısının yenilenmesi kapsamında hazırlanan Beşiktaş Fulya Tesisleri'ni yenileme projesinin temel atma töreni yapıldı.

Beşiktaş'ın alt yapı tesisleri yenileniyor
Beşiktaş'ın alt yapı tesisleri yenileniyor
GİRİŞ 11.06.2013 21:01 GÜNCELLEME 11.06.2013 21:01

Siyah-beyazlı kulübün Fulya'da bulunan tesislerinde yapılan törene, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, Basın Sözcüsü ve Tesisler Komitesi Üyesi Berkan Gocay, Yatırımlar Komitesi Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, Amatör Şubeler Komitesi Üyesi Erdal Karacan, Özkaynak Düzeni Koordinatörü Emrah Bayraktar, futbol alt yapı antrenörleri, futbol alt yapı oyuncuları, küçük kız voleybol takımı ve siyah-beyazlı taraftarlar katıldı.

Törende açıklamalarda bulunan Fikret Orman, alt yapı tesislerinin durumunun kendilerini üzdüğünü belirterek, şöyle konuştu:

"Alt yapı tesislerimizin bu kadar bakımsız olması maalesef hepimizi çok üzen bir şey ama bu yoklukta bile çalışan hocalarıma çok teşekkür etmek istiyorum. Geçen sene göreve gelişimiz çok ani oldu. Sezon da hızlı başladı. Bu sene buraya alt yapı tesislerine büyük yatırımlar yapacağız. Beşiktaş'a layık olan, Beşiktaş'ta oynamanın ne kadar önemli olduğunu, tesislerimizle de gösteren bir yapıya ulaştıracağız. Bu işe emek döken arkadaşlarıma, vesile olanlara, camiam, yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkür ediyorum. İnşallah buradan Beşiktaş'a hizmet edecek, ahlakıyla, Beşiktaşlılık duruşunu çocukluğundan beri öğrenen gençler yetiştiririz."

Bin 200 metrekarelik alana inşa edilecek yeni tesis binasının, 90 günde tamamlanmasının planlandığı bildirildi.