Beşiktaş'tan Sabancı ailesine teklif var

Beşiktaş'ta seçim atmosferine giren başkan Fikret Orman, yeni yönetimi için Sabancı ailesine teklif götürecek. Ömer Sabancı ile Hacı Sabancı birlikte kabul etmesi durumunda baba-oğul, siyah-beyazlılar için hizmet verecek

Beşiktaş'tan Sabancı ailesine teklif var
Beşiktaş'tan Sabancı ailesine teklif var
GİRİŞ 23.04.2013 09:41 GÜNCELLEME 23.04.2013 09:41

Mayıs ayı içerisinde hem sportif hem de idari anlamda hareketli günler yaşayacak olan Beşiktaş'ta, Başkan Fikret Orman yeni yönetimini oluşturmak için kolları sıvadı. Orman, gelecek dönemde Sabancı ailesini yanında görmek istiyor. Siyah-beyazlıların başkanı; Yalçın Sabancı, Ömer Sabancı ve Hacı Sabancı ile bir araya gelerek yeni yönetimde yer almalarını isteyecek.

Beşiktaş kongre üyesi olan Sabancılar'ı yeni dönemde yönetim kuruluna almak isteyen Başkan Fikret Orman, iş dünyasının bu başarılı isimlerini ya üçünü birden ya da ikna edebildiklerini listeye ekleyecek. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman eğer Ömer Sabancı ile Hacı Sabancı'yı aynı anda yönetime alırsa baba-oğul birlikte siyah-beyazlılara hizmet edecek. Orman'ın, Sabancıları ekonomik durumları için değil, iş dünyasındaki saygınlıkları nedeniyle listeye almak istediğini ifade edildi.

Mayıs ayında seçim olması halinde değişik yüzleri de yeni yönetimine eklemek isteyen Fikret Orman, yönetimde olmasa da maddi ve manevi olarak her zaman kulübe destek olan Muzaffer Nasıroğlu'nu da yönetim kuruluna alacak. Son başkanlık seçiminde listede olmasına rağmen son anda özel işleri nedeniyle yönetime girmeyen Nasıroğlu, dışarıdan verdiği desteği bu kez yönetimin içine girerek sağlayacak.

Öte yandan Başkan Fikret Orman'ın yeni dönemde futbol şubesini kaldırarak farklı bir sistem getirteceği ortaya çıktı. Fikret Orman'ın, futbolu ya kendisine bağlayacağı ya da sportif direktörlük sistemine geçerek profesyonel birini futbolun başına getireceği belirtildi.

(milliyet)