Beşiktaş ile Yandex arasında işbirliği

Beşiktaş Kulübü ile internet arama motoru Yandex arasında daha önce yapılan işbirliği anlaşmasının imzaları atıldı.

Beşiktaş ile Yandex arasında işbirliği
Beşiktaş ile Yandex arasında işbirliği
GİRİŞ 18.03.2013 16:01 GÜNCELLEME 18.03.2013 16:01

Akaretler'deki kulüp binasında yapılan imza törenine, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ve Yandex.Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Bogdan Wisniewski katıldı.

Daha önce yayına giren ''bjkyandex.com'' portalı hakkında bilgi verilen imza töreninde konuşan başkan Fikret Orman, anlaşmanın 10 yıllık olduğunu ve her sene kulübe 500 bin dolar gelir getireceğini söyleyerek şunları ifade etti:

''Bu anlaşmanın her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum. Beşiktaş taraftarlarının faydalanacağı ve kulübe katkı sağlayacağı bir anlaşma yaptık. Beşiktaş taraftarlarına çağrıda bulunmak istiyorum. Bizim arama motorumuzu kullanırlarsa kazançlı çıkacağız. Bu kullanım bizim gelirimizi artıracaktır. Tüm camia olarak bu anlaşmanın arkasında olacağız.''

Mehmet Ali Yalçındağ ise Beşiktaş Kulübü ile işbirliğinde olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, ''Ülkemizin en önemli, en köklü kurumlarından biriyle anlaşma yaptık. Beşiktaş taraftarları takımıyla ilgili bütün merak ettiklerini 'bjkyandex.com'dan bulacak'' ifadelerini kullandı.

İmza töreninden sonra Fikret Orman, Yalçındağ ve Wisniewski'ye 10 numaralı Beşiktaş formaları hediye etti.

KAYNAK: AA