İnönü'de bu kez Real Madrid bayrağı

Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı konuk ettiği karşılaşmada İnönü Stadı tribünlerinde Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid'in bayrağının olması dikkat çekti.

İnönü'de bu kez Real Madrid bayrağı
İnönü'de bu kez Real Madrid bayrağı
GİRİŞ 16.03.2013 21:14 GÜNCELLEME 17.03.2013 10:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile oynadığı maçta siyah-beyazlı taraftarların bulunduğu kapalı tribünde Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid'in bayrağı göze çarptı.

Tribünden kısa bir süre Real Madrid lehine tezahüratlar da yapıldı. Siyah beyazlı taraftarlar Galatasaray'ın ikinci turda karşı karşıya geldiği Schalke'nin bayrağını da hem basketbol, hem de futbol maçlarında sık sık kullanıyordu.

Öte yandan Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşmaya iki takım taraftarları da büyük ilgi gösterdi. Sadece kapalı tribün ve güvenlik nedeniyle eski açık tribünde boşluklar gözlenirken, diğer tribünler tamamen doldu.

YORUMLAR 5
  • Ömer Taş 11 yıl önce Şikayet Et
    Tuna zengin. Bu bayrağı açan şahıs Schalke bayrağını da açan şahıs.. Tabiki bu tip insanlar
    Cevapla
  • Tuna Zengin 11 yıl önce Şikayet Et
    Geseliler hemen vatan hayini ile suçlar.. Ükesinin takımını binlerce maille gammazlayan iftiralar sıralayan geseliler hemen bu bayrağa vatan hayinliği derler.Bir tek onlarya Türk Takımı ne diyelim ALLAH cc İslah Etsin
    Cevapla
  • Can Kara 11 yıl önce Şikayet Et
    EZİKLİĞİN BÖYLESİ..... Bunların Türklüğü de sorgulanmalı.Sevmezsin, desteklemezsin lakin Rakip takımın bayrağnı da alıp sallamazsın. Yazık bunlar futbol terörüne çanak tutmaktan başka bir işe yaramaz.Neden bir arada maç seyredemediğimizin de asıl resmidir bu resim.Kendi takımlarının yeterli başarıya ulaşamadığında,diğer takıma bu şekilde üstünlük sağlayacağını düşünen ZAVALLILARA ANCAK ACINABİLİR.
    Cevapla
  • kazım öz 11 yıl önce Şikayet Et
    o bayrağı açan kardeşim.... biz ilerde liverpool'la eşleşirsek sakın liverpool bayrağını gertirmeyi unutma... hem nostaji yaparsınız hem de desteklersiniz.
    Cevapla
  • kadir sert 11 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu . başınız göğemi erdi ben ha gs ha bjk diyen bir gs taraftarı olarak utandım ezikleri anlarımda size ne oldu civcivlerle aynı tavır içindesiniz büyüklüğünüzü bilin kartallığınızı yapın. süs kuşları gibi davranmayın süs kuşları var zaten.
    Cevapla