Cenk Renda: Yüzde bir milyon koronayım

Hastanede kontrole tabi tutulduğunu açıklayan Fenerbahçe Beko İdari Menajeri Cenk Renda, "Yüzde bir milyon koronayım" dedi.

Cenk Renda: Yüzde bir milyon koronayım
Cenk Renda: Yüzde bir milyon koronayım
GİRİŞ 23.03.2020 12:44 GÜNCELLEME 23.03.2020 12:44
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Beko İdari Menajeri Cenk Renda, "Karantina altındayım. Tedaviye başlayacaklar ama ne zaman bilmiyorum çünkü bir daha test yaptılar. Yüzde bir milyon koronayım. Zor bir durum, zor bir süreç. Kusura bakmayın telefonlarınızı açamıyorum, konuşmak istemiyorum. Dikkat edin kendinize." mesajını paylaştı.

"Sonuçlar netleşince kulübümüz bilgilendirme yapacak"

Renda yoğun bakıma alındığı iddialarıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapmış ve "Ne yazık ki sosyal medya üzerinde çok fazla bilgi kirliliği var. Yoğun bakımda olduğum bilgisi doğru değil. Ancak, çok donanımlı bir hastanede, sağlık ekipleri tarafından kontrol altında tutuluyorum. Takımımızla ilgili gerekli açıklamayı kulübümüz yaptı, sonuçlar netleşince mutlaka yine bilgilendirme yapılacaktır. Desteğiniz ve iyi mesajlarınız için teşekkür ederim." ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: SÖZCÜ
YORUMLAR 18
  • sarp 4 yıl önce Şikayet Et
    daha 50 yaşındasın babo bişey olmaz sana
    Cevapla
  • Efedayı 4 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef kulüplermizin çoğunda sporcuların ve antrenörlerin çoğu yabancı ,HeleFenerbahçe hepsinden fazla. Bu da İtalyan. İyileşseler bile hiçbir zaman eskisi gibi olamayacaklar.
    Cevapla
  • Bir dost:) 4 yıl önce Şikayet Et
    Cenk Renda'yı da İtalyan yaptın, o da iyiymiş.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Niye eskisi gibi olamıyorlarmış?.. Bu sadece bir tahmin çünkü Koronavirüsün tedavisi bittikden sonra tam iyileşme etkisi uzun sürüyormuş? Yani bir zaman sonra tamamen geçiyormuş?.
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Kelli felliler donanımlı hastanelerde, garibanlar hastane bulamıyor, anlaşılan o ki bu virüs çok pahalı canları alacak. Hani bir şarkı vardı; gariban ekmek bulamazken, ….ler bulur. Diye.
    Cevapla
  • 1071 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlete kurban ol devlet bütün imkanlarıyla halkının yanında boş muhabbetçi hain
    Cevapla
  • Sinan Şirin 4 yıl önce Şikayet Et
    şuan dahi o dilinizden de kalbinizden de düşüremediğiniz bir çok Avrupa ülkelerinden bile çok çok önde sağlık hizmeti herşey den ziyade artık hastaneler de zengin fakir yada parası var yok ayrımı yapılmıyor he sıra beklemek den bahsediyorsanız numaralı olarak nizami kavgasız gürültüsüz bırakın da o kadar olsun yıllardır kuyruklarda ölen bir milletiz soydular soğana çevirdiler şimdi ki idarecilerimizin herşeye rağmen bu kadar yapabildiklerine şükürler olsun daha iyisinide inşallah yapacaklar ama herşey zamanla kimsenin elinde sihirli değnek yok
    Cevapla
  • Sinan Şirin 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim Bi isim versene hangi hastane kabul etmemiş kimi retdetmiş bu kadar vicdansız olmayın Allah aşkına muhalefet olsun diye bir yalanın ardına sığınıp 3 gün sonra da o yalana kendiniz inanırsınız
    Cevapla
  • K.osmanoglu.van 4 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah
    Cevapla
  • BeYzAdE 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcısı, yardımcımız olsun. En kısa zaman da tüm hastalarımız biran önce sağlığına kavuşurlar inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle