Anadolu Efes'e çıldırtan muamele!

İsrail'in Maccabi FOX Tel Aviv takımı ile karşılaşacak olan Anadolu Efes, uçağa giriş sırasında ek güvenlik önlemleriyle didik didik arandı.

Anadolu Efes'e çıldırtan muamele!
Anadolu Efes'e çıldırtan muamele!
GİRİŞ 03.03.2020 11:56 GÜNCELLEME 03.03.2020 13:49
Bu Habere 122 Yorum Yapılmış

Başantrenör Ergin Ataman, teknik heyet ve basketbolcular, İstanbul'dan Tel Aviv'e giden uçağa binmeden önce özel bir güvenlik şirketi tarafından aranırken, başantrenör Ergin Ataman bu duruma tepki gösterdi.

Deneyimli başantrenör, "Bize bu yapılan saygısızlık. Normal güvenlik kontrolleri yapılıyor, X-Ray cihazlarıdan herkes geçiyor, bunlar tamam ama sonrası uçağın kapısında yapılan bu muamele tam bir skandal" ifadelerini kullandı.

Güvenlik şirketi çalışanlarının; tüm oyuncuların ve kulüp personelinin üzerini teker teker aradığı ve bavullar ile çantaları açtırıp içlerine baktıkları görüldü.

 

 

Yetkililerden alınan bilgiye göre ise bu uygulamanın normal bir prosedür olduğu belirtildi. Tüm İsrail, ABD ve İngiltere uçuşlarında bu güvenlik uygulamasının tüm yolcular için yıllardır yapıldığı vurgulandı. 

YORUMLAR 122
  • puhahaha 4 yıl önce Şikayet Et
    gergin ataman
    Cevapla
  • Halil yurtsever 4 yıl önce Şikayet Et
    Israil li ler artik kendi golgelerinden korkuyor lar cunku hep zulum yapiyorlar filistinli karddslerimize bununda sonu gelir insallah
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Gitmeyin kardeşim sizde, onurlu olan tepki budur.
    Cevapla
  • ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    BU terbiyesizlik istanbulda yapildiysa,DHM islatmesinin istanbul havaalani müdürü biran önce istifa etmeli.Burada türkiyenin koydugu kurallar gecerli ,siyonist devlet icin ayricali yapilmasi büyük SKANDAL:
    Cevapla
  • Boykot edin 4 yıl önce Şikayet Et
    İsraili boykot edin her alanda. Burdada haklı olarak maçı iptal etmek maçı kazanmaktan daha çok ses getirir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle