Kobe Bryant'ın ölüm sebebi belli oldu!

Kobe Bryant'ın helikopterinin kazayı nasıl yaptığı henüz doğrulanamadı ama ölüm haberini ilk duyuran TMZ ipuçlarını takip ederek bilgileri derledi ve kazaya yoğun sisle birlikte pilot hatasının neden olduğunu iddia etti.

Kobe Bryant'ın ölüm sebebi belli oldu!
Kobe Bryant'ın ölüm sebebi belli oldu!
GİRİŞ 27.01.2020 15:40 GÜNCELLEME 27.01.2020 15:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Dünyanın ağladığı Kobe Bryant'ın helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin nedeni henüz açıklanmadı ancak kazayı ilk duyuran magazin sitesi TMZ kule konuşmaları ve görgü tanığı ifadelerini bir araya getirdi.

 

 

İddialara göre kaza sadece 15 dakika içerisinde gerçekleşti ve yoğun sisli havaya rağmen helikopter kaldırıldı. Yoğun siste yönünü kaybeden ve güneye doğru yükselen helikopterin kaza yapmasının en büyük sebebinin pilotaj hatası olduğu iddia ediliyor.

TMZ'nin haberinde 09:30'da Burbank Havalimanı'ndaki kontrol kulesi ile temasa geçen helikopter pilotu 15 dakika boyunca olduğu yerde daire çizdi ve görüş açısının darlığı nedeniyle batıya doğru yöneldi. Saat 09:40 civarında ise daha yoğun bir havayla karşılaşan pilot, helikopteri güney yönüne döndürdü. Bu çok kritik bir hamle oldu çünkü güneyde dağ bulunuyordu. Bu dönüş sırasında 1200 feetten 2000 feete kadar helikopterin yükseldiği ve kazayı da bu tırmanışın getirdiği iddia ediliyor.

 

 

Saat 09:45 olduğunda ise 1700 feet yükseklikte dağa çakılan helikopterde maalesef kurtulan olmadı. 161 knot hızla (298 km) dağa çakılan helikopterin anında alev aldığı da görgü tanıkları tarafından paylaşıldı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 6
  • ferudun 4 yıl önce Şikayet Et
    pilotaj hatası gibi görünüyo
    Cevapla
  • Yistif - Rize 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu önünü göremeyen dam 298km hızla gider mi hiç. Madem görmüyorsun olduğun yerde dur bari. Yada ufak ufak olduğun yerde alçak. Ne bileyim hiç kullanmadım yada binmedim ama bu hızla kör gidilmez yani.
    Cevapla
  • fikir 4 yıl önce Şikayet Et
    çizgi film simsınlar ikiz kuleler trampın başkan olmasını kobenin ölümünü yıllar önçe bilmiş fetö de aynı yolu izliyordu diziler üzerinden mesaj veriyordu sonra aynı olaylar yaşanıyordu resim sergisi rus elçinin öldürülmesi bunlardan bir tanesi
    Cevapla
  • selim 4 yıl önce Şikayet Et
    yoğun siste önünü göremeyen insanlar alev aldığını nasıl görüyor acaba.
    Cevapla
  • FEYZULLAH 4 yıl önce Şikayet Et
    ateşin alevin rengi gece gündüz karanlık aydınlık farketmeksizin km lerce uzaktan görünür
    Cevapla
  • halikopter 4 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü helikopter 300'le gidiyor. Onun görüş mesafesi ile yerden bakanın görüş mesafesi aynı olmaz. Çok yoğun siste kör gidiyordur zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle