'F.Bahçe aleyhine hata yapıldı! Kabul ediyoruz'

Euroleague, Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçının son pozisyonunda temsilcimiz aleyhine hakem hatası yapıldığını açıkladı.

'F.Bahçe aleyhine hata yapıldı! Kabul ediyoruz'
'F.Bahçe aleyhine hata yapıldı! Kabul ediyoruz'
GİRİŞ 18.12.2019 12:07 GÜNCELLEME 18.12.2019 12:26
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

OAKA'da oynanan maçın son hücumuna 81-78 geride giren Fenerbahçe'de Nando De Colo üç sayılık atış denemiş ancak isabetli olmamıştı. Bu pozisyonun ardından maç sona ermişti. Fenerbahçe Beko'dan De Colo'ya Tyrese Rice tarafından faul yapıldığı yönünde itirazlar bugün sonuç verdi.

 

 

Euroleague yönetimi, resmi sitesinden yaptığı açıklamayla De Colo'nun pozisyonunda faul düdüğü çalınmamasının hata olduğu kabul edildi. Açıklamada Fenerbahçe'nin üç serbest atış kullanması gerektiği de ifade edildi.

Fenerbahçe lehine faul verilmiş olsaydı ve De Colo üç serbest atışta isabet bulsaydı skor 81-81'e gelecek ve maç uzatmaya gidecekti. Hakem hatasının kabul edildiği karşılaşmayla ilgili herhangi bir yaptırım ya da maç tekrarı kararı beklenmiyor.

 

 

YORUMLAR 9
  • Asım 4 yıl önce Şikayet Et
    Gawur bunu cepte Kâr sayar, biz böyle bir şey yapsaydık utanır kabullenmez dik.
    Cevapla
  • Misafir20 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuru kuru kabul. Aynısını cskya real madride yapabilirlermi bir türk takımıyla oynarken. Hakem pozisyonu inceleyebilirdi.
    Cevapla
  • Kurban 4 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıntı yok yola devam
    Cevapla
  • FIRTINA 61 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de futbol maçlarında da öyle oluyor maalesef... Misal Trabzonspor-Göztepe maçında top hakemin ayağına değiyor, sonra o pozisyonun devamında gol oluyor ve Trabzonspor yeniliyor. İtiraz ediliyor TFF ve MHK açıklama yapıyor. Hakem topun ayağına değdiğini görmemiş. O yüzden bu kural hatası değil hakem hatası olarak değerlendirilip Trabzonspor yenik sayılıyor. Fenerbahçe'de öyle oldu maalesef dün gece. Yunanlılar'ın lobisi kuvvetli Eouro Lig'de. O yüzden hakemin düdüğü çalmasını beklemek saflık olurdu. Nitekim düzen ülkemizde de böyle maalesef. Büyük balık küçük balığı yutuyor her zaman!
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Fener basket dahil diğer branşları kapatmalı..
    Cevapla
  • Esmer Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence Fenerbahçe düşmanları ekranlarını kapatsın, gidip sütlerini içip uyusun. Türkiyenin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir FB. Sizi niye bu kadar rahatsız ediyor anlamadım.Fenerbahçe Eurolig şampiyonluğu olan, ülkemizin tek takımı ve son 4 senede 3 final four. Rüya gibi bir şey bu.
    Cevapla
  • BOYABATLI 4 yıl önce Şikayet Et
    Basketi kapattıktan sonra kulübü kapat daha iyi
    Cevapla
  • martli 4 yıl önce Şikayet Et
    en basarili oldugu branş oldugu icin mi? 4 sezon final four 3 sezon final oynamis. futbol olarak düşünürsen sampiyonlar liginde 4 sene üst üste yari final 3 sene ust uste final ve bir de kupa kazanmak gibi hayalden de ote birsey bu degilmi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle