'Üçüncü çeyrekte maçın sonucu belirlendi'

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, Anadolu Efes maçı sonrasında basın toplantısında konuştu.

'Üçüncü çeyrekte maçın sonucu belirlendi'
'Üçüncü çeyrekte maçın sonucu belirlendi'
GİRİŞ 12.12.2019 23:40 GÜNCELLEME 12.12.2019 23:40

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, Anadolu Efes'e 81-73 mağlup ldukları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısında maçı değerlendiren Obradovic, "Lider takıma karşı maçtan önce agresif savunmayla oynamaya alıştık. İlk yarıda iyi başlamamıza rağmen kolay sayılar bulmalarına izin verdik. Aslında üçüncü çeyrekte maçın sonucu belirlendi. Ondan sonra yaptığımız her şey maça tekrar girebilmek içindi. Çok iyi bir takım ve maçı kontrol eden oyunculara sahip. Ne kadar maçın sonunda yaklaşmış olsak da neredeyse imkansızdı. Anadolu Efes'i tebrik ediyorum, çok iyi basketbol oynuyorlar ve kazanmayı hak ettiler. Biz maçın başından sonuna kadar savaşmaya çalıştık. Bazı anlarda akıllı oynamadık. Onun dışında mücadelemiz gayet iyiydi. Müthiş atmosfer ve destek için taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Şansımızın devam ettiğine inanarak desteklerinin devam etmesini diliyorum." dedi.

Joffrey Lauvergne'in ve takımın savunmayla ilgili sorulan soruya Obradovic, "Maç içinde çözüm bulmaya çalışıyorsunuz. Ben de bunu denedim. Sadece bir iki oyuncuya bağlı değil, burada takım önemli. Doğru seviyede değilse ona göre değişiklikler yapmaya çalışıyoruz." cevabını verdi.