Semih Erden patladı! 'Siz tatil yaparken...'

A Milli Basketbol Takımımızın pivotu Semih Erden, Çekya mağlubiyetinin ve Dünya Kupası'na veda etmemizin ardından eleştirilere yanıt verdi.

Semih Erden patladı! 'Siz tatil yaparken...'
Semih Erden patladı! 'Siz tatil yaparken...'
GİRİŞ 05.09.2019 21:51 GÜNCELLEME 05.09.2019 21:53
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

A Milli Basketbol Takımı'nın 2019 FIBA Dünya Kupası'nda Çekya mağlup olmasının ardından eleştirilen isimlerden biri olan Semih Erden, sosyal medya hesabından eleştirilere yanıt verdi.

 

 

Semih Erden, kendisine yönelik eleştirilere sosyal medyadan yanıt verirken, bundan sonra da her zaman göreve hazır olduğunu söyledi. İşte Semih Erden'in açıklamaları...

"Hep ben dinledim, biraz da siz dinleyin"

"Evet, 33 yaşındayım. Profesyonel basketbol kariyerimde iyisiyle kötüsüyle her şeyi yaşadım, herkese teşekkür ediyorum. Ama hak etmediğim şeyleri de hep yaşadım, işler kötü giderken Semih Erden suçlu. Şimdi ben anlatıyorum, hep ben dinledim biraz da siz dinleyin.

"Ne çektiğimi bir ben, bir de Allah biliyor"

"İlk önce bu turnuvayla başlamak istiyorum. Sezon bitiminde sadece iki gün tatil yaptım, o da zorunlu olarak arkadaşım evlendiği için. Yaklaşık iki aydan fazla bu turnuvaya hazırlandım. Nasıl mı? Siz tatil tatil yaparken ben köpek gibi çalıştım, neden mi çünkü milli forma başka bir dünya benim için. Yine milli forma uğruna sakatlandım, tam formdayken iki hafta sadece yürüyebildim. Üçüncü hafta turnuvaya yetişebilmek için ikinci antrenmandan sonra sekerek maç oynadım ve turnuva başlayana kadar böyle devam etti. Evet, toparlanmak kolay değil çünkü pivot olduğum için toparlanma süreci uzun oluyor. Ne çektiğimi bir ben, bir de Allah biliyor. Ama olsun, ben yine sakatlandım ama yine de kaçmazdım, yaza en iyi şekilde hazırlandım."

"Başkaları telefonlarını bile açmaz"

"Biraz daha geriye gidiyorum. NBA'de oynarken hem omuz hem de sporcu fıtığı ameliyatı oldum. NBA'deki takımımın doktoru "Dört ay oynamayacaksın." dedi. Ama aynı sene içinde yine milli takıma geldim. Not: Başkaları telefonları açmaz ama onlara bir şey olmaz, ne hikmetse konu Semih Erden olunca manşetten haberi yayımlanıyor."

"Görevden hiç kaçmadım"

"Neyse, daha geriye gideyim. 2010 Dünya Şampiyonası... Türkiye'deki hayatımın hiç kuşkusuz en iyi yılı diyebilirim. Fenerbahçe'deki şampiyonluğun üstüne dünya ikincisi olduk. Omzumdaki yırtık ve koluma aldığım her darbe ile kolumu belli bir süre hissetmiyordum ama önemli değildi. Çünkü bayrağım söz konusu olunca ben hiç görevden kaçmadım. Karakterime ters, hep de öyle oldu."

"Yine her zaman göreve hazırım"

"Tabii ki hatalarım yok demiyorum, kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ama ben bedelini her zaman ödedim, bunu herkes bilsin yeter. Bunları yazmamın sebebi de herkesin bilmesini istemem. Kariyerim boyunca her zaman göreve hazırım, bu böyle bilinsin."

YORUMLAR 35
  • Dinçer 4 yıl önce Şikayet Et
    Her işimiz gaz ve motivasyon doğru bir iş yok
    Cevapla
  • Bremenli 4 yıl önce Şikayet Et
    sporcu olmak zordur sporcularimiza hep elestiri ile yaklasiyoruz bu yanlis bence semih aga sen calismana devam et bos ver gerisini yaptiklarini ALLAH bilsin yeter
    Cevapla
  • Sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Eleştiriye tahammül edeceksin arkadaş. Bu millet artık şerefli mağlubiyetler istemiyor. Basketbol skor oyunudur, ya galipsin ya da mağlup, ötesi yok. Ayrıca son faul atışlarımı alsaydınız maç bizimdi.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Semih sana kim ne dedi bilmem ama iyi oynadın basarilisin oyun genelinde ama önce bir serbest atış atmaya caliş öğren maçta 2 tane attın 2 side kaçtı takım geneli serbest atış çalışsın bu yüzden elendiniz kimseye kızma millet haklı oraya gidiyorsan iyi oynayın.
    Cevapla
  • Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke insan gibi çalışsaydın... Sana Morinho nu bir sözünden alıntı yapmak isterim '' Günde 15 saat çalışıp ayda bir kaç yüz euro kazanan adam yorgun olur biz değil''... Sanki yaptığın işi asgari ücrete yapıyormuşsun gibi diklenme insanlara...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle