Hidayet Türkoğlu: Madalyamız çalındı

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, U18 Milli Takımımızın, İspanya'ya mağlup olduğu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Hidayet Türkoğlu: Madalyamız çalındı
Hidayet Türkoğlu: Madalyamız çalındı
GİRİŞ 05.08.2019 00:56 GÜNCELLEME 05.08.2019 01:03
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, milli takım ile İspanya arasında yapılan 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası final maçında görev yapan hakemlere tepki gösterdi.

'UTANÇ VERİCİ'

 

 

Türkoğlu, Twitter hesabından İngilizce paylaştığı mesajda, "Bu, FIBA için gerçekten bir utanç. Hakemleriniz, takımımızın altın madalyasını çaldı. Bu, affedilemez. FIBA Avrupa için bu hakem yönetimi utanç verici." ifadelerini kullandı.

Hidayet Türkoğlu sözlerini "Hayatım boyunca hakem konuşan biri olmadım. Ancak FIBA her geçen gün kendini daha rezil duruma sokuyor. Son pozisyonun çalınmaması ne hale geldiğini gösteriyor. Bu kadar ucuz olmamalı. Bunun takipçisi olacağız" şeklinde sonlandırdı.

 

Türkiye'nin 57-53 yenilerek ikinci olduğu final karşılaşmanın son saniyelerinde yaşanan bir pozisyonda milli takım, geri saha kararı beklemişti. Ancak mücadelenin hakemleri bu pozisyonda İspanya lehine faul kararı vermişti.

YORUMLAR 7
  • Olcan 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın şampiyonluk maçına niçin çıkmadığını hatırlıyor musunuz? Hidayet bey!
    Cevapla
  • 44Abdullah44 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa ne zaman Türkiye ye karşı adil olmuş.hristiyanlardan bize fayda yok. maçı sinirden seyretmedim. bu aşağılık insanları konuşmaya bile değmez. Aman salla gitsin artık takmıyorum.
    Cevapla
  • Memo 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkün isi kolay deyil kardesim . AB herzaman spor alaninda Türkiyeye zorluk cikarmistir
    Cevapla
  • kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk ve Müslümansan hak kaybına uğrarsın.
    Cevapla
  • Gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    Boyle tepkileri TFF dende bekliyoruz adaletli bi lig olsun butun branslarda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle