Luigi Datome: Beni Obradovic büyüttü

Fenerbahçe Beko'nun İtalyan yıldızı Luigi Datome, "Obradovic, beni 'kazanan' bir oyuncu haline getirdi. Bir insan olarak beni büyüttü." dedi.

Luigi Datome: Beni Obradovic büyüttü
Luigi Datome: Beni Obradovic büyüttü
GİRİŞ 17.07.2019 16:41 GÜNCELLEME 17.07.2019 16:41

Fenerbahçe Beko'nun İtalyan yıldızı Luigi Datome, Leggo gazetesine açıklamalarda bulundu.

İşte Leggo'da yayınlanan Luigi Datome röportajı:

"italya, FIBA Dünya Kupası'nda nereye kadar gidebilir, minimum hedefimiz nedir?"

- Çok ciddi bir şekilde turnuvaya hazırlanacağız. 22 Temmuz'da başlayacağız. Hala birkaç günlük tatilimiz var. Elimizden geleni yapacağız. Belirlediğimiz bir hedef yok. En önemli hedefimiz, taraftarların gurur duyacağı bir takım olmak.

"İtalyan basketbolu uzun süredir krizdeydi. Sence bu krizi aşıyor muyuz?"

- Herkes sihirli bir elin gelip düzeltmeyeceğini biliyor. Bizim programa, plana, herkes tarafından saygı duyulacak stabil kurallara ihtiyacımız var. Her şeyi bir standarta bağlamalıyız. Herkes tarafından uyulacak kurallar sonrası işler daha kolay olacaktır.

"KONSANTRASYONUM FENERBAHÇE'DE"

"Fenerbahçe ile 2022'ye kadar sürecek bir kontrat yaptın. En iyi şartlar sağlanırsa Virtus Roma'ya geri döndüğünü görecek miyiz?"

- Bütün konsantrasyonum Fenerbahçe'de ve yine burada devam etmek istedim. Birçok şey oluyor ve önceden bilebilmek imkansız. Elbette, Virtus'e geri dönebilseydim bu çok romantik bir transfer olurdu.

"OBRADOVIC BENİ BÜYÜTTÜ"

"Kariyerin açısından en kritik insanlar kimlerdi?"

- Obradovic, beni 'kazanan' bir oyuncu haline getirdi. Bir insan olarak beni büyüttü ve olgunlaştırdı.

"Bir yazar olma fikri nereden çıktı?"

- Kariyerimin sonunda değilim. Gelecek sezon, profesyonel kariyerimin 17. sezonu olacak. Anlatacağım çok şey ve aktaracağım bir çok mesaj var. Otobiyografim bu kadar ilgi çektiği için çok mutlu oldum. Demek ki yazmak için doğru zamanmış.