Fenerbahçe Beko ayrılığı açıkladı

Fenerbahçe Beko, geçen sezon yaşadığı talihsiz sakatlık sebebiyle takıma katkı veremeyen ABD'li basketbolcu Tyler Ennis ile karşılıklı anlaşma sonucu yolların ayrıldığını duyurdu.

Fenerbahçe Beko ayrılığı açıkladı
Fenerbahçe Beko ayrılığı açıkladı
GİRİŞ 07.07.2019 11:33 GÜNCELLEME 07.07.2019 11:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin açıklaması şu şekilde:

 

 

Yeni sezon kadro yapılanması çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Beko, Kanadalı oyuncumuz Tyler Ennis ile karşılıklı olarak anlaşmış ve sözleşmedeki ikinci yıl opsiyonunun kullanılmaması kararı alınmıştır.
 
Fenerbahçe Beko’ya 2018-2019 sezonunda transfer olan Tyler Ennis, Ekim ayında yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle formasından uzun süre uzak kalmıştı.
 
Yaşadığı önemli sakatlık, Ennis’in Fenerbahçe Beko formasıyla çıktığı maç sayısının artmasını engel olsa da; sporcumuz bu süreçte, karakteri ve ortaya koyduğu performansla, hem takım arkadaşlarının hem de Fenerbahçe taraftarlarının büyük sevgisini kazanmıştır.
 
En sağlıklı ve güçlü şekilde parkelere dönüş yapacağına inandığımız Tyler Ennis’e, kariyerinin yeni döneminde başarılar diliyoruz.

TYLER ENNIS'TEN FENERBAHÇE'YE VEDA

 

 

"Taraftarlara bana verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. Bu sezon planladığım gibi gitmedi ama benzersiz bir deneyim yaşadım. Hayatımda tanık olduğum en büyük aile ve taraftar grubuydu. Önümdeki yeni süreç için heyecanlıyım. Takipte kalın"

YORUMLAR 1
  • ümit*korku 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ne zaman oynadı fb de ben hiç görmedim
    Cevapla