Doğuş Balbay: Çok büyük iş başardık

Anadolu Efes kaptanı Doğuş Balbay, Fenerbahçe Beko'yu yenip şampiyon olmaları hakkında konuştu.

Doğuş Balbay: Çok büyük iş başardık
Doğuş Balbay: Çok büyük iş başardık
GİRİŞ 22.06.2019 00:47 GÜNCELLEME 22.06.2019 00:47

2018-19 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ni şampiyon tamamlayan Anadolu Efes'te takım kaptanı Doğuş Balbay, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Doğuş Balbay, maçın ardından şöyle konuştu;

''HAYAL EDEMEZSİNİZ...''

İnanın hep adım adım ilerledik. Anadolu Efes'in hedefleri her zaman çok yüksektir. Geçen yıl talihsiz bir sezon geçirdik, yeni yapılanma oldu takımımızda. Böyle bir sezona girişte hedefler yüksek olur ama hayal edemezsiniz Euroleague finali ve lig şampiyonluğunu.

Büyük bir iş başardık biz. Böyle zor bir sezonu kupayla taçlandırmak Anadolu Efes'e çok yakıştı, uzun süre özleminiz duyduğumuz bir kupaydı.

''BİZİM SEYİRCİMİZ ÇOK ÖZEL''

Bizim seyircimiz çok özel bir seyirci, basketbolu çok seven, 20-30 yıldır destek olan bir kitlemiz var. Özellikle Avrupa'da Sinan Erdem'i dolu gördük, her maça geldiler. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Benim için çok özel bir sezon oldu, baba da oldum bu sezon, benim için çok özel bir sezondu.

Takımımızda tüm arkadaşlarımız dönem dönem ciddi katkılar verdi. Larkin sezona tutuk başladı belki ama biz takım, karakter olarak ona hiçbir zaman hissettirmedik. Sezonun şubattan sonraki kısmında da herkes özveriyle çalıştı, takım olduk, teknik heyetin payı büyük