Anadolu Efes, Gaziantep'te kazanmasını bildi!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Gaziantep Basketbol evinde ağırladığı Anadolu Efes'e 66-65 mağlup oldu.

Anadolu Efes, Gaziantep'te kazanmasını bildi!
Anadolu Efes, Gaziantep'te kazanmasını bildi!
GİRİŞ 24.03.2019 18:57 GÜNCELLEME 24.03.2019 18:57

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında Gaziantep Basketbol, sahasında konuk ettiği Anadolu Efes'e 66-65 mağlup oldu.

Karşılaşmaya iki takımında dengeli oyunuyla başladı. Ev sahibi ekip Jekiri'nin sayılarıyla beraberliği koruyan Gaziantep Basketbol oyunun kontrolünü bırakmadı. Rakip takım ise Dunston'un atışlarıyla etkili olmaya çalışırken, ilk periyot 15-15 berabere tamamlandı.

2'nci periyotta konuk ekip etkili oldu. Anadolu Efes, pota altında aldığı sayılarıyla farkı 4 sayıya kadar çıkardı. Gaziantep Basketbol ise McKissic'in sayılarıyla farkı kapatmaya çalıştı. İlk yarı 39-25 konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlandı.

Karşılaşmanın 3'üncü periyodunda da Anadolu Efes etkili oyunuyla aradaki farkı korumaya devam etti. Ev sahibi ekip Tomas'ın sayılarıyla oyuna tutundu. Bu periyot 57-43 Anadolu Efes'in üstünlüğüyle tamamlandı.

Mücadelenin son periyodu da Gaziantep Basketbol'un baskılı oyunuyla son dakikalarda skoru eşitlemesine rağmen öne geçemedi. Konuk takım bu periyotta kuvvetli savunma yaptı Ahmet'in sayılarıyla bulduğu sayılarla karşılaşma 66-65 Anadolu Efes'in üstünlüğüyle tamamlandı.