NBA'de ırkçılık skandalı! 'Önümde diz çök!..'

NBA ekiplerinde Oklahoma City Thunder'ın yıldız basketbolcusu Russell Westbrook, Utah Jazz maçı sırasında taraftarlarla tartışma yaşadı.

NBA'de ırkçılık skandalı! 'Önümde diz çök!..'
NBA'de ırkçılık skandalı! 'Önümde diz çök!..'
GİRİŞ 12.03.2019 10:20 GÜNCELLEME 12.03.2019 10:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Haber7 Spor Dış Haber

 

 

Saha kenarında ve soyunma odası yolunda Utah Jazz taraftarlarıyla sözlü tartışma yaşayan Russell Westbrook, maç sonu yaptığı açıklamalarda kendisine ayrımcı hakaretler edildiğini söyledi.

Westbrook'un maç sonu açıklamaları şu şekilde:

 

 

"Tribünde bulunan genç bir adam ve eşi, ben içeri giderken bana bağırdılar. 'Alışık olduğun gibi önümüzde diz çök' dediler. Bence bu çok saygısız ve ırkçı bir söylem. Üzülerek söylüyorum ki özellikle Utah'ta oyuncular bu şekilde ırkçı hakaretlere çok maruz kalıyoruz. Bununla ilgili bir şey yapılmalı"

UTAH JAZZ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Westbrook'un bu sözlerinin üzerine Utah Jazz'dan; 'Konuyu etraflıca araştırıyoruz. Yaptırım gerektirecek durum tespit edildiği halde en hızlı şekilde aksiyon alacağız" açıklaması geldi.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne zannediyorsa, orta amerika kıtasını işgal altında tutan, geldikleri zaman bir çok hastalık ve mikrop da yanlarında getiren o hasta beyaz ırk, Afrika kökenli kardeşlerimizi orada sirkte oynayan, afedersiniz, hayvanlar ile aynı görüyor. Ama siyah ırk yakında uyanacak inşAllah.
    Cevapla