F.Bahçe sponsorunu açıkladı! Takımın yeni ismi...

Fenerbahçe, erkek basketbol takımı sponsorluğu konusunda Beko ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Takımın adı artık Fenerbahçe Beko...

F.Bahçe sponsorunu açıkladı! Takımın yeni ismi...
F.Bahçe sponsorunu açıkladı! Takımın yeni ismi...
GİRİŞ 13.12.2018 18:13 GÜNCELLEME 13.12.2018 18:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış


Resmi siteden yapılan şu şekilde;

 

 

Ülkemizde basketbol adına birçok ilki hayata geçiren, elde ettiği ulusal-uluslararası başarılar ve şampiyonluklarla Avrupa’nın ve dünyanın sayılı markalarından biri olan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız ile BEKO, sponsorluk anlaşması imzalıyor.

Dünyanın önde gelen beyaz eşya markası BEKO ile kulübümüz arasında yapılacak bu heyecan verici iş birliği, 16 Aralık Pazar günü Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda düzenlenecek buluşma ile kamuoyuna duyurulacak.

Başkanımız Ali Y. Koç ve yöneticilerimiz, Fenerbahçe Basketbol Takımı Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, Arçelik CEO’su Hakan Bulgurlu ve Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın oyuncularının katılımıyla gerçekleştireceğimiz basın toplantısı saat 11.15’te gerçekleştirilecektir.

Sponsorumuz BEKO’ya Fenerbahçe ailemize hoş geldin diyor takımımıza Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Euroleague’de sonsuz başarılar diliyoruz.

 

 

YORUMLAR 3
  • hasan altay 5 yıl önce Şikayet Et
    ali koc para akitiyor kulube resmen
    Cevapla
  • karadenizli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ee alicim pamuk eller cebe buişler böyle oluyor
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç cepten yiyor.
    Cevapla