F.Bahçe'de imza şov! Sözleşmeler yenilendi

Fenerbahçe, kadın basketbol takımı başantrenörü Valerie Garnier ile 1 yıllık; oyuncular Anastasiya Verameyenka ile 1 yıl, Ayşe Cora ile 3 yıl, Giorgia Sottana ile 1 yıl ve Kelsey Plum ile 1 yıl sözleşme imzalandığını duyurdu.

F.Bahçe'de imza şov! Sözleşmeler yenilendi
F.Bahçe'de imza şov! Sözleşmeler yenilendi
GİRİŞ 07.07.2018 14:12 GÜNCELLEME 07.07.2018 14:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamalar şu şekilde:

Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan ve yeni sezon yapılanmasını sürdüren Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız Başantrenörümüz Valerie Garnier ile 1 yıllığına sözleşmesini yeniledi.

 

 

Valerie Garnier’e yarıştığı her kulvarda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızda başarılar diliyoruz.

****************

Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan ve yeni sezon yapılanmasını sürdüren Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız geçtiğimiz sezonlarda da takımımızda forma giyen oyuncularımız Anastasiya Verameyenka, Ayşe Cora, Giorgia Sottana ve Kelsey Plum ile sözleşme yenilemiştir.

Anastasiya Verameyenka ile 1 yıl, Ayşe Cora ile 3 yıl, Giorgia Sottana ile 1 yıl ve Kelsey Plum ile 1 yıl sözleşme yenilenmiştir.

Oyuncularımıza yarıştığı her kulvarda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızda başarılar diliyoruz.

 

YORUMLAR 2
  • gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    messi yi almayın ha
    Cevapla
  • Kayseri 5 yıl önce Şikayet Et
    Masa basinda harrrram para kazananlar hani sözde müslümanim diye gecinenler varya Volkan imzalayinca bakalim ne yapacaklar hani volkani her sezon gönderiyorlar sözde kaynaklarida icindeki gercek kimlikleri yalanlar
    Cevapla