Ali Koç'un ilk kupası! O isme büyük jest

Fenerbahçe Kulübü Ali Koç, başkanlığı döneminde takım sporlarındaki ilk şampiyonluğunu erkek basketbol takımıyla yaşadı.

Ali Koç'un ilk kupası! O isme büyük jest
Ali Koç'un ilk kupası! O isme büyük jest
GİRİŞ 14.06.2018 00:05 GÜNCELLEME 14.06.2018 00:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Mazbatasını 1 hafta önce alarak göreve başlayan Koç, Fenerbahçe Doğuş'un şampiyonluğuna tanıklık etti.

Karşılaşmayı salonda takip eden Koç, şampiyonluk mutluluğunu taraftarlarla yaşadı. Taraftarlar da yeni başkanlarına büyük sevgi gösterilerinde bulundu.

 

 

Ali Koç'dan Ozan Balaban'a jest

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kulübün basketboldan sorumlu eski asbaşkanı Ozan Balaban'ı şampiyonluk kupasını kaldırmak için kürsüye davet etti.

Eski başkan Aziz Yıldırım'ın yönetiminde yer alan ve yaklaşık 3 yıl basketbol takımında sorumlu olan Balaban, başarılarında pay sahibi olduğu Fenerbahçe Doğuş'u saha içi koltuklarından izleyerek destekledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen kupa törenine Koç, Balaban'ı da çağırdı. Balaban, şampiyonluk fotoğrafının içinde yer aldı.

YORUMLAR 5
  • nevşehirli 5 yıl önce Şikayet Et
    devamı gelir inşallah
    Cevapla
  • Turan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar henüz Aziz in kupaları Dur hele
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlıyım ama Ali KOÇ iyi ki fenerin başında.. Kendi takımım kadar takip eder oldum.. İnşallah bütün başkanlar bir araya gelir de birgün, deneyimlerini iyilerini kötülerini paylaşarak Türk futboluna katkıda bulunurlar.. Türk futboluna lig atlatırlar.. Sportmenlik çerçevesinde ve aşırı fanatiklikle birbirine sözel ve fiziksel saldırıda bulunan taraftarları kardeş yaparlar...
    Cevapla
  • KanuniTR 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç'un derken ?!!!!
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    kusura bakmayın o kupa Ali koçun değildir.
    Cevapla