Final-Four zaferinin ardından konuştu!

Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic, Final Four’a yükselebilmek için tüm sezon boyunca çok sıkı çalıştıklarını söyledi. Final Four’da olmayı hak ettiklerini belirten Obradovic, taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Final-Four zaferinin ardından konuştu!
Final-Four zaferinin ardından konuştu!
GİRİŞ 27.04.2018 00:54 GÜNCELLEME 27.04.2018 00:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Baskonia maçının ardından Fenerbahçe TV’ye konuşan Zeljko Obradovic, "Oyuncularımdan dolayı çok mutluyum. Play-off’lara gelebilmek ve Final Four’a yükselebilmek için tüm sezon boyunca çok sıkı çalıştılar. Maçtan önce onlara, bu noktaya onların sayesinde geldiğimizi ve Salı günü oynadığımız maçta yaptıklarını değiştirerek güzel oynamaları gerektiğini söyledim. Çok teşekkür ediyorum onlara. Tüm başarıyı ve alkışı onlar hak ediyor. Hem çok iyi oyuncular hem de çok iyi insanlar. Çok iyi bir takıma karşı oynadık. Tüm pozisyondaki oyuncuları çok iyi oynuyorlar ve bunun en önemli sebeplerinden biri de antrenörleri Pedro Martinez. Play-off’lardan önce herkes Baskonia’nın çok iyi bir takım olduğunu ve Final Four’a gitmeyi hak ettiğini konuşuyordu. Bu sefer biz daha iyi oynadık ve orada olmayı hak ettik." diye konuştu. 

"Başkanımız Aziz Yıldırım’a ile sponsorumuz Doğuş ve Ferit Şahenk’e teşekkür ediyorum." diyen deneyimli çalıştırıcı, "Bu takımın oluşmasında çok büyük katkıları var. Onların sayesinde buradayız. Bu çok önemli bir adım. Geçmişte yaptıklarımızı yapmak için şu anda ilk adımı attık. Perde arkasında da teşekkür etmek istediğim çok insan var. Hem kulüp hem ofis çalışanları, hem de antrenörlerim. Senelerdir birlikte sıkı bir şekilde çalıştık. Tabii ki de taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm maçlarımız da yanımızda oldular. Onlara kalbimin en derinlerinden teşekkür ediyorum" dedi.

Final Four 2018’in Belgrad’da düzenlenmesiyle ilgili de konuşan Obradovic, "Kendi ülkemde, kendi şehrimde olması çok güzel. Eminim müthiş bir taraftar desteği olacak. Tüm biletlerin satıldığını biliyorum. Final Four nerde olursa olsun orada yer almak çok güzel bir duygu" ifadelerine değindi.

YORUMLAR 5
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    ergini getirin bana nerde o
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    forever cska
    Cevapla
  • ağlama iplikçi 5 yıl önce Şikayet Et
    aha bakın efendi rus hahahahahaha
    Cevapla
  • Ottoman 5 yıl önce Şikayet Et
    gell burda gell
    Cevapla
  • seko 5 yıl önce Şikayet Et
    şu adam gibi birini futbol takımının başına getiremedin 20 yıldır aziz yıldırım..
    Cevapla