Trabzonspor'dan flaş açıklama! 'FETÖ’cü...'

Trabzonspor Basketbol Kulübü, “FETÖ’cü” yakıştırması yapmaya çalışanlar hakkında gerekli hukuki sürecin başlatıldığı belirtildi.

Trabzonspor'dan flaş açıklama! 'FETÖ’cü...'
Trabzonspor'dan flaş açıklama! 'FETÖ’cü...'
GİRİŞ 05.12.2017 14:26 GÜNCELLEME 05.12.2017 14:44
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Basketbol Kulübü’nden yapılan açıklamada, 3 Aralık Pazar günü oynanan Fenerbahçe Doğuş maçı sonrasında bordo-mavili kulübe ve camiasına “FETÖ’cü” yakıştırması yapmaya çalışanlar hakkında gerekli hukuki sürecin başlatıldığı belirtildi.

Bordo mavili basketbol kulübünün resmi internet sitesinden yapılqan açıklamada şöyle denildi:

“Bilinmelidir ki, Trabzonspor camiasının tüm branşlardaki ilkesi ve önceliği sportmenlik ve kardeşliktir. Sportmenlik dışı yollarla; bilhassa şike ve teşvikle kupa almayı övgü vesilesi sayanların sporu ve sporcuları suistimali de sürpriz değildir. Şikeyle kazandığı kupayı, polis arabası yakarak kutlayanlar, kardeşlik konusunda ancak kötü örnek olabilirler. FETÖ’nün 15 Temmuz darbesi gecesi; kulübümüz, milletinin ve devletinin yanında olduğunu ilk açıklayan kulüp olmuştur. Malum odaklarsa, meşreplerine uygun şekilde, kınama açıklaması yapmak için darbenin sonucunu ve sabahın ilk ışıklarını beklemiştir. Bizzat Başkan ve yöneticilerinin ağzından FETÖ liderine yönelik sempati açıklamaları yapan bir grubun, bu günlerde yaşadığı panik ibret vericidir. FETÖ’cüleri ücretsiz şekilde kulübüne üye yapanlar, onlarla kendi tesislerinde maç yapanlar, ortaklık kuranlar, bugün itirafçı olan FETÖ’cü futbolculara formasını giydirenler hep aynı kişilerdir. Tüm bunlar devletimizin kayıtlarıyla sabittir. Yüz on yıllık büyük bir kulübü ve onun temiz yürekli taraftarlarını da suiistimallerine alet etmeye çalışanların, spor alanlarımızda yeri olmamalıdır. Her yanlış hesap gibi, bunun da bozulacağı gün yakındır. İçinde boğuldukları çamuru kulübümüze sıçratmaya çalışanlar, sükut-u hayale uğrayacaklardır.”

‘Trabzon; 15 Temmuz FETÖ’cülerinin alkışlandığı değil, 15 yaşında şehitlerin toprağa düştüğü yerdir’ ifadelerinin yer aldığı açıklama şöyle son buldu:

“3 Aralık Pazar günü Hayri Gür Spor Salonu’nda oynadığımız Fenerbahçe Doğuş maçı sonrasında kulübümüze ve camiamıza gerek medyada gerekse sosyal medyada, tek ve organize bir kaynaktan yönetildiği izlenimi veren, “FETÖ’cü” yakıştırması yapmaya çalışanlar hakkında, gerekli hukuki süreci başlattığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.”

YORUMLAR 22
  • ordu'lu 6 yıl önce Şikayet Et
    kimse kusura bakmasın ama bu güzel ve büyük ülkemizde sadece fb yok. fenerlilerin bir çoğu böyle olduğundan sevilmiyorsunuz. Ordu'da da bizler fb'yi sevmiyoruz. spor'u spor yapanın ne olduğu ise aşikardır.
    Cevapla
  • trabzonsporlu 6 yıl önce Şikayet Et
    rizeli sen feneri sevmeye devam et biz be ordulu sevmiyoruz sevmeyeceğiz feneri
    Cevapla
  • rizeli 6 yıl önce Şikayet Et
    ordulu kardeşim sana kimdedi bu ülkede sadece fener vardiye senin canin saga olsun bu ülkede fanatik cok bu ülkede holigan cok biz fenerbahceyi seviyoruz.
    Cevapla
  • kinsey 6 yıl önce Şikayet Et
    Şike olduğunu soyleyenler.acaba fenerbahce şikeyi tek başina mi yapti. Sivassporla şike yaptiysa Sivassporun o donemki teknik direktoru Riza Calimbay şu an trabzonu calistiriyor. Birilerini itham ederken lafin nereye gidecegine donecegine dikkat edin.
    Cevapla
  • sivaslı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bursayı kim kurtardı
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Fırtına fener o kadar maç kazanıyor. Son maç Sivas'ı yenince mi şike oluyor. Senin mantığınla cevap verdim
    Cevapla
  • Fırtına 61 6 yıl önce Şikayet Et
    Rize, geçen sene son beş maçını kazanırken kimse onları kurtadı, işi son maça getirdi olmuyor. Ama son maçta küme düşme tehlikesi olan, kazanmaktan başka çaresi olamayanBursa, Trabzon'u yenince ''Bursa'yı kim kurtardı'' öyle mi? Dervişin zikri neyse, fikride odur! Seninki de o misal kardeş... Herkesi kendi takımınız gibi zannediyorsunuz.
    Cevapla
  • i.Aydin 6 yıl önce Şikayet Et
    fetöcü değilseniz neden fetö eseri olan bu kumpasin peşinden gidiyorsunuz fetö nün her yaptigi yanlişta bir bu davami doğru ha böylesi sizinde işinize geliyor değilmi?
    Cevapla
  • TSelli 6 yıl önce Şikayet Et
    Fetö nün kumpası olduğunu kim söylüyor,şike var işte...
    Cevapla
  • Meful 6 yıl önce Şikayet Et
    Sportmenlik kardeşlik ve trabzon öyle mi?? Bize maval okumanıza gerek yok. Küfür sizde, şiddet sizde, futbol ırkçılığı sizde... futbol tüm çirkinlikleri sizde.. trabzon kümeye ordanda amatöre.
    Cevapla
  • Fırtına 61 6 yıl önce Şikayet Et
    Irkçılıktan ceza almış bir oyuncu sizin takım kaptanınızdı. Kadıköy'de, maç oynanırken Galatasaray'lı siyahi bir oyuncuya muz ve siyah poşet atan sizin tribünlerinizdi. Polis arabalarını yakan, stadı yakan siz, küfürbaz değilsiniz! öyle mi? Aziz Yıldırım madem şike yapmamış, Fenerbahçe'yi Avrupa kupalarına almayan, ceza kesen UEFA'yı neden mahkemeye ver(e)memiş? Bırak UEFA'yı, TFF'nu neden mahkemeye vermemiş? Neyi bekliyor? Doların 5.000 TL olmasını mı?
    Cevapla
  • Doğruluk 6 yıl önce Şikayet Et
    Çatlayın hasedinizden.. kendi sahanızda yapılanları kapatmaya çalışmayın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle